To je to što me zanima!

Uredite svoje nokte u ljetnom stilu: Pet savršenih manikura!

Izuzev nerijetkih ljetnih pljuskova, ljetne temperature stigle su i do nas. Odmor, uživanje, druženje i ljenčarenje. Ima li idealnijeg trenutka da razmislite o najboljim i najšarenijim ljetnim manikurama?
Vidi originalni članak
Beauty blogerica s YouTube kanala Joomboos, Maša Zibar, 'počastila' nas je savršenim manikurama kojima možete kratiti duge ljetne dane. Spoj šarenih boja najbolja je kombinacija na vašim noktima ovo ljeto.
 
POGLEDAJTE VIDEO: Kako urediti svoje nokte da budu u trendu ovo ljeto?
 
Da biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite raznim bojama i detaljima.Uredni i lijepi nokti savršen su ukras,kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila a nosi se sve od šljokica, obrnute manikure, zlatnih premaza pa do minijaturnih slika.Da biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite raznim bojama i detaljima.Uredni i lijepi nokti savršen su ukras,kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila a nosi se sve od šljokica, obrnute manikure, zlatnih premaza pa do minijaturnih slika.ssDa biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite raznim bojama i detaljima.Uredni i lijepi nokti savršen su ukras,kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila a nosi se sve od šljokica, obrnute manikure, zlatnih premaza pa do minijaturnih slika.

Da biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite ovakvim bojama i detaljima. Uredni i lijepi nokti savršen su ukras kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila, a uz Mašine savjete zablistat ćete u svakoj prigodi.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • uvela ruža 05.07.2016.

    tko voli nek izvoli....al ipak sam nekak za tradiciju.:-))

  • Ny 04.07.2016.

    Ja po svojima ljepim crtam ...ma svasta i neusporedivi su sa ovima sa slike😊

  • _LORD_ 04.07.2016.

    Hahajah kad zakoljen svinju

Komentiraj...
Vidi sve komentare