To je to što me zanima!

Užas na Rabu: Dok je molio za milost monstrum ga je upucao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pomahnitali Srđan Smojver hladnokrvno je ubio rapskog psihijatra dok je na podu ranjen molio za milost. Motiv zločina je navodno spor oko kuće na Rabu. Žena ubijenog Siniše Rakića spasila se skočivši s balkona.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U video vijestima pogledajte još:

Nevenka i Zvone svom sinu pripremaju veselo krštenje

Na Pagu devetnaestogodišnji mladić teško ranjen pištoljem, traga se za počiniteljima.

Paun u centru Zagrebu zapanji vozače, lagano prošetao velikom prometnicom!

Idi na 24sata

Komentari 73

  • zippysnake 03.07.2017.

    Branitelji , branitelji , samo muke s vama......

  • jozo1303 03.07.2017.

    Branitelj... rat..PTSP..odmah se to stavlja kao glavni razlog ili posljedica takvih sranja...najlakše tako objasniti i(kao) riješiti...!!? možda se takvo što nije dogadalo i prije domovinskog rata kada je dg PTSP bila poznata samo uskom krugu ljudi !!? svakom se može u nekom trenutku "nakupiti" zbog raznih razloga pa posegne za pištoljem,nožem, sjekirom ili bombom i bez famoznog PTSP-a ( koji je narocito bio popularan i "koristan" potkupljivim psihijatrima poslije domovinskog rata koji ti službeno kažu da si "lud"dok ne dobiješ ono za što trebaš biti lud...poslije je opet sve normalno..voziš auto, imaš oruzje, pa čak otvoris i firmu...!!).Za njih dva su ovozemaljski problemi riješeni..!!.samo da i oni poslije njih ne posegnu za istim metodama kada dođu i prođu ostavinske ili sudske rasprave oko istog problema zbog kojeg su se oni poubijali....!?

  • vilim 03.07.2017.

    Imam povjerenja u policiju u ovakvim situacijama samo im zamjeram što se previše angažiraju oko ovakvih poludjelih branitelja-siledžija već ih trebaju odmah likvidirati a ne predugo pregovarati. I tu vrijedi uzmi ili ostavi !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare