To je to što me zanima!

Vatreni brico u akciji: Napokon mi je i Dalić došao pod škare

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Boki svoje frizure radi s ljubavlju, pa zato smatra da su nogometašima frizure ‘pomogle’ u pobjedama. Vjeruje da će Danijel Subašić (33) skupiti snage i braniti najbolje što može...
Vidi originalni članak

Dok nitko nije mislio da će se hrvatska reprezentacija naći među najboljima na svijetu, omiljeni frizer “vatrenih”, Boris Lipovac Boki (30), od početka je vjerovao u dečke i njihove “sretne” frizure.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zato ih je treći put došao “srediti” u Rusiju uoči utakmice s Engleskom.

- Prošlo je tek desetak dana otkad me nije bilo, dečki su zadovoljni frizurama, pa sam ih došao opet ‘srediti’ - rekao nam je Boki, kojemu nije naporno šišati gotovo sve reprezentativce, iako ih je prošli put, kao i ovaj put, sređivao dva dana zaredom. “Vatrene” uređuje u posebnoj prostoriji u kojoj se dečki masiraju.

- Šišam ih malo pomalo, kako uhvate slobodno vrijeme. Čekam ih koliko treba, samo da su zadovoljni. Dečke uređujem u posebnoj prostoriji s malenom kupaonicom - otkrio je frizer. Dodao je kako među reprezentativcima nije “uredio” kapetana Luku Modrića (32). 

- Modrića nisam šišao. On ima dugu kosu i mislim da to nije toliko bitno. Bitnije je kraću kosu svako malo održavati jer se već nakon pet dana primijeti da je narasla - rekao je Boki, kojem se odmah nakon prvog šišanja Rebića uoči utakmice s Nigerijom stvorio red “vatrenih” pred vratima kupaonice. Odjednom su se svi htjeli u što ljepšem svjetlu predstaviti svijetu na utakmicama Svjetskog prvenstva. Tako se i nakon trećeg dolaska “vatrenih” na šišanje odlučio i izbornik Zlatko Dalić (51).

- Ovaj put sam među prvima šišao trenera Dalića. Rekao mi je da je jako zadovoljan novom frizurom. Kratko smo popričali, a sad kad sam treći put ovdje, osjećam kao da sam došao u neku malu obitelj. Svi se znamo, radujemo se ponovnim susretima, osjećam se jako ugodno i prihvaćeno u njihovu društvu - rekao je omiljeni frizer. Boki usluge šišanja ne naplaćuje nogometašima, čast mu je da ih može razveseliti novim frizurama, a zauzvrat su dečki frizeru platili karte za utakmicu te smještaj i put. Nakon utakmice s Danskom, Domagoj Vida (29) na tribine mu je bacio svoju majicu.

- Posebno me oduševio Ivan Rakitić jer je jako otvoren i ljubazan, Perišić također, a Vida mi je smiješan i zabavan. Svi su mi simpatični - rekao je Boki. Ovaj Banjalučanin je vlasnik frizerskog salona Boki u Frankfurtu, a njegovi sugrađani su posebno ponosni što baš on ima čast šišati “vatrene”.

- Nijemci su sretni što sam od običnog frizera brzo postao frizer hrvatskih nogometaša. Ponose se mnome, bodre me i podržavaju.

Osim što je Boki imao čast upoznati, ali i družiti se s našim reprezentativcima, upoznao je i predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović (50).

- Alex Dojčinović (38), sestrična moje žena, rekla je savjetniku predsjednice da dolazim u Rusiju kod nogometaša. Kolinda je došla u hotel da se upoznamo i fotografiramo - rekao nam je frizer te dodao da su kratko popričali i da se predsjednica odijeva s puno ukusa. Tvrdi da lijepo i izgleda. Pohvalio se i fotografijom s Davorom Šukerom (50), ali Brendovu kosu nije dirao. Iako je prvi put imao problema s ulaskom u hotel u kojem borave hrvatski reprezentativci zbog strogih sigurnosnih mjera pa mu je Rebić morao pomagati da uđe, sad, nakon trećeg posjeta, kaže nam Boki, problemi više ne postoje.

- Puno je lakše sa zaštitarima, dečki im samo najave da dolazim pa me bez problema puste u hotel - objasnio je frizer.

Otkrio je i njihov dogovor - da je krivo “uredio” dečke, oni bi mu ošišali njegove specifične brkove. U Rusiji će, kaže, ostati samo na polufinalnoj utakmici.

- Moram se vratiti u Bilice kraj Šibenika, tamo me čekaju žena i kći - objasnio je Banjalučanin koji i inače svoja ljeta najradije provodi s obitelji na hrvatskoj obali.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • retita🦋 11.07.2018.

    Tko šiša onoga kojeg vidimo u pozadini prve fotografije?!;)

  • IDS=HDZ=SDP=HSS=HNS=MOST=ZZ 11.07.2018.

    koliko kosta promocija?

  • Judita👥 11.07.2018.

    Zakon dalić 😚

Komentiraj...
Vidi sve komentare