To je to što me zanima!

Većina ih nastupa od malena, a neki su propjevali zbog ljubavi

Napokon je poznato sivh 40 kandidata za The Voice iliti najljepši glas Hrvatske. Većina ih pjeva od malih nogu, a još neke detalje o njima doznajte u video vijestima...
Vidi originalni članak

Napokon je poznato sivh 40 kandidata za The Voice iliti najljepši glas Hrvatske. Većina ih pjeva od malih nogu, a još neke detalje o njima doznajte u video vijestima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donosimo vam i nastavak priče o strašnoj prometnoj nesreći s dvoje poginulih koja se u subotu navečer dogodila na A1. Dotičemo se i vruće političke teme zvane lustracije - provjerite tko bi sve mogao strepiti. 

Pogledajte i zašto je Hrvoje Hitrec od Vlade zatražio zaštitu hrvatskog jezika i tko se to usudio skočiti sa 120 metara visokoj vijadukta u Istri.

S obzirom da je sezona gripe u punom zamahu informirajte se i o ljekovitim čajevima, a doznajte i koje tajno oružje za pobjede koristi zagrebačka tenisačica Darija Jurak.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Ovca009 22.02.2016.

    Ja znam i neke koje su porpusile zbog ljubavi . . .

  • Ovca009 22.02.2016.

    Ja znam i neke koje su porpusile zbog ljubavi . . .

  • dr_sc_milivoj 22.02.2016.

    Zoran Milanovic :Hvala vam na razgovoru jučer u Kostreni i Primorju proteklog tjedna. Puno smo razgovarali o SDP-u i svemu što se događalo ovih osam godina. SDP Hrvatsku mijenja i čini ju boljom. To je naš smjer. Mi donosimo standarde za naše građane ispod kojih se ne može ići. Jaka smo stranka, idemo težim putem, ne idemo preko reda i tako smo radili za našu zemlju. Tu sam i spreman sam služiti i dalje za snažan SDP. -Do pobjede predsjednice moj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare