To je to što me zanima!

Video vijesti: Iako vole štikle, Mika i Giba neće postati žene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Star Wars vijesti: Kandidati za nestranačke premijere su stručnjaci.... No, doznajemo pravu istinu. Ekskluzivno otkrivamo lice novog premijera. Sila se budi!
Vidi originalni članak

U novim, kratkim i jasnim vijestima na 24sata.hr donosimo nagađanja o tome da će međugalaktički popularna braća Vasić nakon Big Brothera početi piti hormone kako bi im narasle grudi i kako bi promijenili spol.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Kandidati za nestranačke premijere su redom stručnjaci Ivica Vrkić, Dragan Primorac, Mladen Vedriš, Franjo Luković, Milana Vuković Runjić.... No, iz kuolara doznajemo pravu istinu. Ekskluzivno otkrivamo lice novog premijera. Sila se budi!

 

Istražili smo i brendiranu robu, satove i nakit koje posjeduju Marina Lovrić Merzel i Josipa Lisac, a otkrit ćemo vam i kako u samo sedam minuta dnevno doći do savršenog tijela.

 

Svaki dan u 18.15 sati na najposjećenijem internetskom portalu - 24sata.hr pratite pregled najzanimljivijih dnevnih događaja i najboljih priča iz naših dnevnih novina.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 18.12.2015.

    Molim nekoga da me prosvijetli, što su Mika i Giba? Heteroseksualci nisu, to je valjda jasno. No što su onda? Jesu lo to transrodne osobe? Zašto se tretiraju kao jedna osoba a ne kao zasebne osobe? Jel i to neko rodno/spolno kakvo god opredjeljenje? Mislim, što su oni?

  • TinaTina_2 17.12.2015.

    ženstveniji su nego mnoge žene,...čak ovaj što ima malo dužu kosu ,kao da ima i malo više ženskih hormona,....ali ok,simpatični su mi,...

  • KOKKYCH 17.12.2015.

    apsolutno se slažem...svima je lijepo na tuđoj grbači...naroditi djecu pa kad nestane to malo što su imali ili nemali, ajde u novine.... a uvijek ista skupina ljudi ima isti problem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare