To je to što me zanima!

Video vijesti: Mafija iz Srbije i BiH krade aute po Hrvatskoj

Srpsko-bosanska auto mafija krade automobile po Hrvatskoj. U našim najnovijim video vijestima doznajte tko je na meti i gdje završavaju ukradeni automobili
Vidi originalni članak

Srpsko-bosanska auto mafija krade automobile po Hrvatskoj . U našim najnovijim video vijestima doznajte tko je na meti i gdje završavaju ukradeni automobili.

 

Provjerite i zašto Ivo Josipović daje ostavku u svojoj stranci te što bi na to moglo reći članstvo. Doznajte i nove detalje tragedije koja je u petak ujutro zgrozila zagrebačko naselje Špansko.

 

Za one koji žele čuti više pripremili smo priču o "najboljem najgorem" fiš paprikašu "smućkanom" u Osijeku, a informiramo vas i o hrani koju trebate jesti da biste se sačuvali od nadolazeće gripe.

 

Pogledajte i kako se sreća osmjehnula Rakitiću te što boli Lanu Jurčević.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Itomic_1 10.01.2016.

    naša mafija pripomaže švicarcima u prodaji frankkredita

  • kormilar 10.01.2016.

    Dali mafija krade one automobile starosti preko dvadeset godina? NE! Onda mogu biti spokojan! Nije svako zlo za zlo!

  • drekavac 10.01.2016.

    ovo za aute je takva glupost, nije riječ ni o kakvim krađama nego sprezi vlasnika renta car kuća i prevaranata. auta unajme na smiješne dokumente za koje svaka budala vidi da su fals. izađu iz zemlje jer su vozila legalno unajmljena, prodaju ih u djelove dio ide i vlasniku rent a car kuće koji ujedno i dobije osiguranje. smiješno, jer je prošle godine policija već razbila jednu takvu ekipu koji su djelove vozila prodavali u ukrajini, i nekoliko vlasnika renta car kuća su dobili kaznene prijave zbog prevara i lažne prijave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare