To je to što me zanima!

Video vijesti: Otkrivamo tko je najbogatiji budući ministar...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U videovijestima doznajte i tko se još od hrvatskih glazbenika oprostio od Davida Bowieja. Saznajte i koga je bivši premijer Ivo Sanader optužio za aferu Planinska
Vidi originalni članak

Neki od mogućih kandidata za ministre dužni su 300.000 kuna poreza, dok neki imaju impresivne ušteđevine. Iz HDZ-a i MOST-a uvjeravaju da je politička križaljka pri kraju i da ćemo sva imena u novoj Vladi znati do kraja idućeg tjedna.

U našim videovijestima otkrijte i koga je Ivo Sanader optužio za aferu Planinska te zašto slastičari više ne smiju ni pomisliti na Disneyjeve likove iz crtića na rođendanskim tortama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

S preminulim Davidom Bowiejem naša je Radojka Šverko dva puta nastupala na glazbenim festivalima i oba puta ga je pobijedila. U videovijestima doznajte i tko se još od hrvatskih glazbenika oprostio od pop ikone.

 

Kad će završiti južina i zašto biste trebali paziti na svoje veste i kapute saznajte u novim video vijestima.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • isoc41 12.01.2016.

    Baš me zanima ima li koji hrvatski novinar toliko medijskog prostora u nekoj srpskoj tiskovini kao što srbin Rašeta ima u hrvatskim tiskovinama, ali i na Hrvatskoj televiziji..

  • Kashmir 12.01.2016.

    Kad gledam ove vijesti svaki puta skoro zaspem toliko su napete za poludit...

  • jožek2 12.01.2016.

    Nije li Jovan -- domagoj -- Milošević najbogatiji hdz budući ministar? čovjek tako mlad a već petnaestak godina ima jednu od najaćih tvornica vatrogasne opreme u Zagrebu Pastor.On je štedio kao i Tuđmanov unuk još u pelenama i stekao sve to, samo da i taj poslje ne zbriše u majčicu Srbiju sa Hrvatskim novcem i kapitalom kao i Dean Košutić koji je preselio Hrvatsku kaptol banku u BEOGRAD kod svog oca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare