To je to što me zanima!

Video vijesti: Splitski učenici istukli su profesoricu povijesti

U našim video vijestima pogledajte i kako živi tata heroj iz istarskog Žminja. Nakon iznenadne smrti supruge Željke (28), Ivan je ostao sam sa šestero male djece
Vidi originalni članak

Učenik i učenica sedmog razreda iz Splita iz zasad su nepoznatog razloga napali svoju profesoricu. U školu je došla i policija, a cijeli je Split u šoku.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

U našim video vijestima pogledajte i kako živi tata heroj iz istarskog Žminja. Nakon iznenadne smrti supruge Ivan je ostao sam sa šestero djece, a svaku noć se budi svaka tri sata kako bi nahranio najmlađeg Mateja, koji ima samo tri mjeseca.

 

Naš sportski reporter bio je na Trgu bana Jelačića, gdje su tisuće navijača dočekali brončane "kauboje", a naša novinarka sveznalica Ivana Samaržija u bećarskom je stilu čestitala rođendan baki Kati iz Pleternice, inače kraljici bećarca u nas. Sve u samo dvije minute naših video vijesti!

Idi na 24sata

Komentari 156

  • jankomirko 02.03.2016.

    sa onim velikim školskim ravnalom po guzici udri razmaženka!

  • Katarina Soldo 02.02.2016.

    Taj samohrani otac je ljepo zivio sa svojom zenom, sami su izabrali koliko ce imati djece! On radi i ima stalan posao i uz to je radio sto god je stigao uz posao, vrijedan i brizan otac!Brinuo za obitelj! Sudbina je tako htjela.. A tko ga ne poznaje bolje neka se suzdrzi komentara i brine za svoj zivot, jer mu najmanje treba da ga netko sada za nesto napada! Ako ne mozes pomoci nemoj ni odmoci!

  • semperfi 02.02.2016.

    Treba još plavih telefona i djeci dati sva prava da ubijaju roditelje i učitelje. U moje vrijeme učitelj te izmlati za ništa a onda dođeš doma i još dobiješ batine. Danas sam kakav takav bolji čovijek nego što će biti ova djeca. Klinac od 4 godine u dućanu mlati mamu dok mu ne kupi što hoće. Što će biti za 10-15 godina možeš samo misliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare