To je to što me zanima!

Vraća se Big Brother, a možda i Vasići: 'Želimo opet u kuću...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rado bismo svi ponovno ušli u Big Brother kuću. Znamo da nas jako vole svi u Hrvatskoj jer nam se još javljaju obožavatelji. Da nas pozovu, svi bismo se odazvali, kaže Rada Vasić...
Vidi originalni članak

Deveta sezona napetosti, seksa, ljubavi i svađa vraća se na male ekrane. RTL televizija priprema novu sezonu realityja ‘Big Brother’, i to punih 13 godina nakon prve domaće sezone.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošla je sezona bila “lokalna”, dok je sedma sezona iz 2015. bila regionalna, s natjecateljima iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Tako je popularna bila cijela obitelj Vasić, tj. Rade i Rada Vasić te njihovi sinovi Mika i Giba.

- Rado bismo svi ponovno ušli u Big Brother kuću. Znamo da nas jako vole svi u Hrvatskoj jer nam se još javljaju obožavatelji. Da nas producenti pozovu, svi bismo se odazvali. Samo bismo ovoga puta poveli i pojačanje - našeg nećaka Olivera Vasića, koji je duhovit, sladak, lijep i šarmantan - rekla nam je Rada....

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Fatalna Saška: Zavela svećenika i uzela mu milijun kuna

- Medo po Gospiću trčao 40 kilometara na sat

- Dugo sjedenje je štetno: Ustanite svakih pola sata

Idi na 24sata

Komentari 103

  • kllea 23.09.2017.

    I uz Vasiće fali samo još i Zorica, pa da vidiš cirkus. bljak

  • 21.09.2017.

    ma ovo mogu gledati samo glasaci koji zaokruzuju stranku u kojoj su njonjo, dalicka, seks, kalmeta, sanader, cobankovic, vidosevic i ostala stoka!

  • 21.09.2017.

    zelim da propadne rtl, da bankrotira, da ode u stecaj! pa te gluposti su stigle kad i rtl u hrvatsku! sefu rtla zelim da crkne! neki dan otvorim njemacki rtl, same reklame i reality show jedan za drugim, o policiji, o sudjenju, o nekim obiteljima, pa presjeku sa vijestima iza kojih ide exklusiv koji opet baljezga o gore navedenom! zlo od tv programa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare