To je to što me zanima!

Zagrebački reper Khan izbacio novi hit: 'Ova pjesma je jako osobna i najviše opisuje mene'

'Como Pablo', 'Pogledi' i 'Na bloku' su samo neki od dosadašnjih hitova zagrebačkog repera, a ovoga puta nam donosi nešto potpuno drugačije i nešto što ga, kaže, najviše opisuje
Vidi originalni članak

'Živim svaki dan ko' da mi je zadnji, izvana miran, ali nemir je u glavi', samo su neke od riječi nove pjesme Matije Gečevića (35) poznatijeg kao Khana. Pjesma 'Đavoli' je snimana na napuštenim lokacijama, a progovara o osjećajima s kojima se sam susreće.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Matija se susreo s glazbom već sa četiri godine, te je već u dvatesetima izdao svoj prvi album 'Krv, znoj i suze', ali i nastupao u raznim klubovima. Khan trenutno osim što se bavi glazbom ima i svoj podcast pod nazivom 'Ril Tok Podcast' i emisiju na YouTubeu naziva 'Dangladeš'.

Nedavno je surađivao s 24sata Oriđiđi produkcijom u serijalu 'Takeover' gdje je u live sessionu otpjevao svoju stvar 'Na bloku', a nakon toga i ocjenjivao rime Generala Woo, Voyagea, Ede Majke...

- Ovo je dosta bazično, ali imam tu nostalgičnost prema Edi. Obožavao sam te njegove stvari, a osobno mi danas zvuči još bolje nego ranije - rekao je Khan o pjesmi Ede Majke 'Prži' i dao mu čistu peticu.

Kada je čitao stihove pjesme 'Ja sam ulica' Generala Woo, Khan nije bio pretjerano oduševljen. Rekao je da mu je to za trojku jer nije za  'masone' koji se spominju u pjesmi, a i dodao je kako mu rimovanje zvuči dosta bazično.

Zagrebački reper je osim ocjenjivanja rima, s nama podijelio i kako mu je bilo na snimanju ovoga serijala. Kako kaže, snimanje je prošlo opušteno i smatra ovo dobrim iskustvom.

- Pratio sam serijal i ranije. Mislim da je ovo nešto novo i svježe te prijeko potrebno domaćim izvođačima. Drago mi je da kvalitetni artisti dobivaju priliku - objasnio je Khan i pozvao gledatelje da prate Takeover i upoznaju s nekim, možda za njih do sad nepoznatim izvođačima.

POGLEDAJTE VIDEO: TAKEOVER S KHANOM

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 17.12.2021.

    "Reper"= čovjek koji puka repu.

  • ghdbt7 17.12.2021.

    evo i Khan hoće biti Hiljson. Bolji je bio prije 15 godina..ovo sad je rijetka stolica.

  • zaladilo 17.12.2021.

    Imadnel da to ko sluša ta nabrajanja,nema do halida i mate muše kovača….

Komentiraj...
Vidi sve komentare