To je to što me zanima!

Zagrepčani gledali horor igru s VR naočalama i urlali od straha

Jedni od najpopularnijih hrvatskih youtubera stavili su se u ulogu isprepadanog djeteta koje nastoji izbjeći stravične stvari koje nazire u tami. I ne, nije im bilo lako posebno jer im je za petama bio strašni klaun
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Netko otvara vrata! Ne, ladice se same otvaraju, što je ovo?, vrištala je poznata Youtuberica saamopetra. Ususret najstrašnijoj noći u godini, Noći Vještica, poznati youtuberski dvojac iz TheLazyWAVE-a isprobao je Oculus Rift, prezakon VR naočale, i u njima su zaigrali horor igru od koje im je skoro stalo srce.

Horor igrice nisu za one slabog srca i tankih živaca, posebno ne one koje se igraju u naočalama za virtualnu stvarnost u kojima se sve događa vama pred nosom, no oni su hrabro navukli VR naočale, pokrenuli igricu i skoro umrli od straha.

Ormari koji se sami otvaraju, zabijene škare kraj vaše glave, lopta koja se sama otkotrlja s jedne strane sobe na drugu, neke su od situacija koje su uznemirile i prestrašile popularne youtubere.

- Marš, vrati se gore - pokušavao je Davor uvjeriti strašnog klauna koji je pao sa stropa i preplašio ga. Dok se on nekako držao, Petra je bila u drami.

- Ne mogu ja ovo, ne mogu! Žmirim, ne, ne, ne - cviljela je i gotovo plakala na svaki pokret u igrici.

- Ne mogu ja ovo. Ne znam što ja trebam raditi. Zašto se sve otvara oko mene? - preplašeno je ispitivala, a kako je to izgledalo pogledajte u videu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dennyy 30.10.2017.

    Što je bilo Admine? Zar je vrijeđanje ako kažem, po svom vlastitom mišljenju za nekoga da nije poznat? Ne kužim.. dajte objasnite mi zašto opomena? Nije vrag da sam time povrijedio osjećaje vaših jutubera koje sponzorirate i promovirate?! Ovim potezom vrijeđate inteligenciju nas koji smo ipak se potrudili i postigli nešto u životu konstantnim učenjem i nadograđivanjem vlastitog znanja u području kojim se bavimo te korištenjem tih stečenih znanja u poslu kojim se bavimo (u mom slučaju programiranje) .. gdje je tu sloboda govora i izražavanje vlastitog mišljenja bez cenzura i opomena??!

  • Moria 30.10.2017.

    VR preuzima svijet kao i AI i AR, treba znati da ljudski mozak u VR ne raspoznaje razliku od RL i to se zove tzv. Jedi efekt. Posljedice toga su goleme i u pozitivnom i u negativnom smislu posebno na mozak a od tuda sve počinje i tu sve završava.

  • nikluk20 29.10.2017.

    šteta što ih oboje infarkt nije lupio.. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare