To je to što me zanima!

'Želim minimalno troje djece i nadam se imati ih što prije'

Boksač Filip Hrgović (27) odgovarao je na naša 24 pitanja. Priznao je da mama nikada ne gleda njegove mečeve. Najdraži boksački potez mu je desni direkt, a između Furyja i Joshue favorizirao je Furyja
Vidi originalni članak

Nadam se da ću ići na Olimpijske igre, moja velika želja je da idem, ali sve ćemo vidjeti. Iskreno se nadam da će se ostvariti svi preduvjeti da mogu ići na OI i osvojiti zlato za Hrvatsku, iskreno nam je priznao boksač Filip Hrgović (27). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon spektakularne pobjede u Meksiku nad Marijom Heredijem, čime je obranio WBC-ov internacionalni teškaški pojas, Hrgović se u ponedjeljak poslijepodne vratio u Hrvatsku. Čim je na aerodromu ugledao dvije godine mlađu suprugu Marinelu i ostatak obitelji, pohitao im je u zagrljaj. Vidno umoran od leta, ali dobro raspoložen, nije skidao osmijeh s lica.

Tek što je sletio u Zagreb, 'priveli' smo ga da odgovori na naša 24 pitanja. 

Nakon meča protiv meksičkog protivnika, Hrgoviću su na spektakularnoj pobjedi prvom čestitali njegova dva trenera, Pedro Diaz i Yousef Hasan, a onda i ostatak tima. Veliku glad nakon meča utažio je s tri hamburgera, a inače ih zna pojesti i više. Ovisi to, kaže, o tome koliko je rundi prethodno boksao. 

U ring najradije ulazi dok se dvoranom ori pjesma Marka Perkovića Thompsona, 'Geni kameni'. 

- Ta pjesma mi je draga. Domoljubna je, živa, agresivna i napravi mi dobar 'štimung' prije borbe - rekao je Hrgović kojem je Thompson uživo pjevao prije meča u zagrebačkoj Areni. 

Između mora i bazena odabrao je more, a između Tyson Furyja i Anthony Joshue, odabrao je Furyja. Da nije boksač, bavio bi se glazbom, a najdraža svjetska destinacija mu je Miami. 

- Ne znam je li noćni život bolji u Zagrebu ili Miamiju jer ni s jednim nisam upoznat - dodao je. 

Njegova mama nikad ne gleda njegove mečeve, a kako je rekao, supruga Marinela također teško podnosi borbe u ringu. 

- To je za nju jako stresno, ali što je, tu je. I prije braka je znala da se bavim boksom - rekao je te priznao kako bi što prije volio imati djecu. 

- Minimalno troje - naglasio je. 

Najdraži specijalitet iz mamine kuhinje mu je pita o krumpira, a je li nam otkrio što mu je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poklonio kao svadbeni dar, pogledate u našem video specijalu na YouTube kanalu 24sata

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • x00x 27.08.2019.

    znas kak se to radi pa prioni poslu

  • maxim m 27.08.2019.

    admine,kog san uvridia pitanjem,čija su dica šta ga dočekaše na aerodromu.ako san uvridia dicu,ja in se vako javno ispričavam i nadan se da će dica imat razumjevanja i privatit moju ispriku...dico,lip pozdrav od maxima...

  • krupa 27.08.2019.

    Mogu misliti kakvi frajeri kritiziraju Hrgu,anonimno i virtualno,imate li vi ogledalo doma,misteri,Hrga,svaka čast,nije i tebi problem,brate,nisu njima legli ni Modrić,ni Kovač,ni Dalić,samo Nole i Region,još jedan motiv više da navijamo za tebe kad im ovako kvalitetno vadiš mast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare