To je to što me zanima!

Žudite za boljim seksom? Vježbanjem dođite do vrhunca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sigurno ste čuli kako tjelesna aktivnost može pomoći kod vašeg zdravlja i sprječavanju mnogih bolesti, ali jeste li znali da može i poboljšati vaš seksualni život? Nova istraživanja pokazala su kako je to itekako istina
Vidi originalni članak

Tjelovježba ubrzava protok krvi što rezultira s povećanom željom za seksom, većim osjećajem zadovoljstva te boljim užitkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povećava samopouzdanje, fleksibilnost, izdržljivost i snagu, a sve to vodi boljem seksu. Koje će prednosti vježbanje još donijeti, saznajte u videu i uživajte.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Kleopatra ❤ 09.06.2017.

    ma tko bi rekao da su oni koji vježbaju izdržljiviji ,interesantno baš ono ...

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 09.06.2017.

    ..Došao Mujo kod Hasa u Njemačku..veli mu Mujo-Haso,ovdje su ti restorani,ovdje su ti marketi,objašnjava mu đe se što nalazi..Haso ga sluša pa pita..ima li ovđe kakvo žensko da se nađe?..ima veli samo se spusti niz ulicu,odgovori Mujo..Haso sačeka mrak,nađe jednu zgodnu,dogovore se oko cijene,taman da krenu,veli ova..imaš ti iskustva?..ne ja odgovori Haso,ova veli, onda ništa no vježbaj pa se vrati..Haso kod druge..prođe isto tako..On kod Muja,objasni mu sve..pita ga Mujo-Haso, pa zar nemaš iskustva?..ne ja odgovori ..ajd dolje u dvorište ti je jedna bukva ,pa kad pane mrak vježbaj svu noć..Haso tako uradi..sjutra veće on kod iste..pozna ga ova..veli ona njemu..imaš iskustva?..Ahhh ,imam,imam,odgovori Haso..odoše oni u sobu,Haso joj veli, leži potrbuške,ona leže,on je šutnu nogom u dupe,ova sva istraumirana,zavika..šta ti je čovječe što me šutnu??..A kako što je veli Haso, da provjerim da i u tebe nema kakvi osinjak ..

  • 09.06.2017.

    dobra pozicija ona gore ja dolje :)))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare