To je to što me zanima!

Zvijezda zagrebačkih tramvaja: Juan ukuleleom uljepšava dan

Vožnja do faksa bila mu je dosadna pa je kupio ukulele i odlučio zapjevati u tramvajima. Kad je tek stigao u Zagreb, bilo mu je čudno što nitko ne pjeva u javnom prijevozu
Vidi originalni članak

Argentinac Juan Augustin Lopez (31) svojom zaraznom pozitivnom energijom osvojio je publiku i žiri u showu “Supertalent”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvijezda zagrebačkih tramvaja: Juan ukuleleom uljepšava dan | To sam ja!

Vožnja do faksa bila mu je dosadna pa je kupio ukulele i odlučio zapjevati u tramvajima. Kad je tek stigao u Zagreb, bilo mu je čudno što nitko ne pjeva u javnom prijevozu 📩 Pretplatite se: http://bit.ly/24sata_subscribe O SERIJALU: To sam ja! - serijal o sasvim običnom ljudima i njihovim neobičnim pričama.

- Bilo mi je vrlo zabavno i zanimljivo. Ima pravih talenata u Hrvatskoj, meni je to poput igre - ispričao nam je simpatični Argentinac.

Sa suprugom Anom Paolom i kćerkicom Albom u Zagreb je iz argentinskoga gradića San Juana doselio lani na proljeće. Za Hrvatsku kaže kako je puno sigurnija zemlja.

Juan, koji je nastupao u ‘Supertalentu’, i njegova supruga Ana Paola htjeli su doći u Zagreb jer je njezina prabaka bila Hrvatica

- Tamo smo imali kuću, pse, auto i poslove, no ipak smo htjeli doći ovdje. U Argentini je svakim danom bilo sve više krađa i otmica - kaže Juan. Voli Zagreb jer je, kaže, miran grad. Supruga mu je podrijetlom Hrvatica, a zbog nje se preselio u Zagreb jer su oboje dobili stipendije za učenje hrvatskog.

- Ana je bila studentica moje majke i jednog je dana došla u našu kuću. Bila je to ljubav na prvi pogled - rekao nam je kroz smijeh. Dodao je kako je bio pravi džentlmen pa ju je prvo pozvao u kino, na što je odmah pristala. Kad je tek stigao u Zagreb, bilo mu je čudno što nitko ne pjeva u tramvaju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • roundtrain 31.10.2017.

    Dobar čovjek.

  • walterzenga 30.10.2017.

    on je legalni migrant i kršćanin što je sve dobro. nije ilegalac koji je doplovio na Soroševom švercu ljudi iz Afrike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare