To je to što me zanima!

Sportska odjeća i obuća do -20% traje još samo do podne!

Ovog vikenda ne propustite odličnu priliku i na Mondu odaberite tenisice i odjeću za sport po sniženim cijenama. Akcija traje do 13.4. u podne.
Vidi originalni članak

Sunčane proljetne dane najbolje je provesti  na otvorenom! Spremite se za sve sportske aktivnosti uz Mondo jer su Umbro i Sergio Tacchini tenisice te Champion odjeća na sniženju do 20%. Akcija traje do 13.4. u podne! 

Sportska odjeća i obuća po odličnim cijenama 

Izaberite na Mondu Champion donje dijelove trenirke već od 186,99 kn, hoodice i majice dugih rukava, ali i casual tenisice za potpuni outfit. Organizirajte nogometnu utakmicu s prijateljima u kvartu, a Umbro nogometne tenisice iz nove kolekcije naručite već od 183,99 kn. 

Vikend akcija na Mondu donosi zaista dobre uštede. Obnovite svoj sportski outfit po 20% nižim cijenama!


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Idi na 24sata