To je to što me zanima!

"Vikend za 5" u Mercatoru - vikendom kupujte povoljnije

Nova akcija „Vikend sporta i zdravlja“ donosi atraktivne popuste, pogodnosti i brojna tematska događanja u Mercator centrima diljem Hrvatske u razdoblju od 15. do 17. studenog
Vidi originalni članak

Dani vikenda mnogima su omiljeno razdoblje u tjednu. To su dani opuštanja i druženja s najmilijima kada vrijeme provodimo baš onako kako želimo. Često je to i vrijeme kada se obavlja tjedna kupnja te kupnja vikendom predstavlja pravi mali izlet prepun doživljaja za cijele obitelji. Iz tog je razloga Mercator odlučio razveseliti svoje vjerne kupce i vikende im učiniti još posebnijima.

U tijeku je nova Mercatorova akcija "Vikend za 5" koja se odvija u Mercator centrima diljem Hrvatske te tako obuhvaća ukupno 21 centar. U sklopu akcije kupcima se omogućuju atraktivni popusti i pogodnosti. Uz prigodne popuste, na prodajnim mjestima će biti organizirana i brojna tematska događanja, promocije i degustacije.

U razdoblju od 15. do 17. studenog u tijeku je „Vikend sporta i zdravlja“ tijekom kojeg će se posebna pažnja usmjeriti na važnost sportskog načina života i uravnotežene prehrane. Popusti koje će kupci moći ostvariti su:

- 20% na cjelokupan asortiman bio i eko hranu u Mercatoru
- 40% na Corazon kolekciju u Modiani
- 20% na Energetics sprave za fitness u Intersportu
- 40% na cjelokupnu kolekciju u Alpini
- 50% na dresove i tenisice i 30% na trenirke u Robe di Kappa
- 30% na nove Osh Kosh kolekcije
- 40% na drugi jeftiniji par obuće u Massu
- 10% na sav asortiman u Zlatarni Celje
- 15-25% na sportske i sunčane naočale u Optici Omega

Dodatne informacije potražite na internet stranici www.mercator.hr

Idi na 24sata