To je to što me zanima!

Vjenčanje za pamćenje - pogledajte slike s vjenčanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kum je odlučio je ovjekovječiti svaki trenutak priprema i same svadbe. Njegovi video zapisi nasmijat će vas do suza – u multipleksimaCineStar i ostalim kinima od četvrtka, 11.10.
Vidi originalni članak

Raif (Rufus Hound) je osoba slobodnog duha. Nije baš najodgovorniji, šlampav je, glasan i buntovan, a već četiri godine, od smrti roditelja, putuje svijetom. Raifov stariji brat Tim (Robert Webb) čista je suprotnost. Ozbiljan je, pouzdan i odmjeren i to je ono što je privuklo prekrasnu Saskiju (Lucy Punch) i zašto će se udati za njega. 

Primivši vijesti o bratovu skorašnjem ljetnom vjenčanju na raskošnom engleskom imanju pred beskonačno bogatim i uvijek natjecateljski raspoloženim pripadnicima visokog društva okruga Cheshire, na bratov poziv Raif kreće kući. Od trenutka slijetanja aviona sve će krenuti u pogrešnom smjeru, jer Raif ima originalan dar – video kamerom će snimiti cijeli događaj  - i ono što ne bi trebao! 

Glumac/komičar Rufus Hound (One Man Two Guvnors, Celebrity Juice), dobitnik nagrade BAFTA, Robert Webb(Peep Show, That Mitchell &Webb Look)i Lucy Punch(Bad Teacher) uzbudljiv su britanski komičarski trio u glavnim ulogama u filmu Vjenčanje za pamćenje, romantičnoj komediji scenarističkog i redateljskog tima koji stoji iza uspješnice Calendar Girls. Ludi ekspoze svijeta vjenčanja engleske društvene kreme režirao je Nigel Cole.

O snimateljskom dijelu…

„Kad sam pročitao da Raif snima video, pretpostavio sam da će to raditi profesionalni snimatelj, a ja ću samo stajati, no ispostavilo se da nije tako. Nigel je gledao puno filmova u kojima glumac navodno snima i jednostavno se nikad nije činilo da on to doista i radi! …Sada tako dobro radim s kamerom da gluma naprosto ometa moj pravi genij! Istina, je zapravo da imamo vrlo talentiranog kamermana koji je složio sve postavke, dao mi kameru i stajao iza mene usmjeravajući me, pa je teško reći da sam ja snimatelj!“ Rufus Hound (Raif).

O sceni vjenčanja…

„Bilo je super…osjećaj kao da je pravo vjenčanje, osim što nije bilo pića. Appletiser je glumio šampanjac, jer su kontinuitet i trezvenost mogli postati problematični, a rečeno nam je da se vidi da smo trjezniji u zadnjem kadru.” Robert Webb (Tim)

Zašto su vjenčanja savršen materijal za komediju…

„Cijela drama oko vjenčanja ponekad pretvara normalne ljude u luđake. Stres, perfekcionizam, pritisak da to mora biti najbolji dan… već to čini pritisak nepodnošljivim i eto komedije. I sva industrija vjenčanja danas doprinosi tome – postoji scena na sajmu vjenčanja i nisam ni znala da to postoji dok nisam pročitala scenarij.“ Lucy Punch (Saskia).

Ovo vjenčanje ne smijete nikako propustiti!!!

Idi na 24sata