To je to što me zanima!

Vratiti dio zajednici cilj je svake društveno odgovorne tvrtke

Porsche Croatia tvrtka je koja godinama prepoznaje prave vrijednosti i daje potporu društveno vrijednim projektima.
Vidi originalni članak

Porsche Croatia i njegovi brandovi dugi niz godina daju potporu hrvatskom sportu i hrvatskim sportašima. Nakon što je početkom 2015. godine, prije Svjetskog prvenstva u rukometu potpisan također četverogodišnji sponzorski ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom, Porsche Croatia ponovno kreće u pružanje potpore krovnoj organizaciji hrvatskog sporta, čiji je dugogodišnji sponzor bio Volkswagen, jedan od brandova koncerna.

U protekloj godini pomogli su uređenje igrališta dječjih vrtića na hrvatskim otocima i u Gunji te bili podrška hrvatskim olimpijcima i rukometnoj reprezentaciji, kao i udruzi Ponos Hrvatske

„Ponosni smo što možemo biti dio Ponosa Hrvatske“, ističu u tvrtki Porsche Croatia koja je generalni uvoznik i unosnik za marke Volkswagen, Audi, SEAT,ŠKODA, VW gospodarska vozila i Das Welt Auto. Na hrvatskom tržištu automobila drži udio od trećine ukupnog tržišta, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider. Osim uvozom i distribucijom novih vozila, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a zajedno sa svojom razgranatom mrežom ovlašenih partnera kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske. 

Idi na 24sata