To je to što me zanima!

Vrijeme je za kviz! Odigraj Vitapur kviz i osvoji nagrade!

Pokaži svoje znanje, pravilno odgovori na pitanja i osvoji super nagrade: Madrac Lavender Comfort 16, nadmadrac Roll Up Lavender ili set pokrivač + jastuk Lavender Provance.
Vidi originalni članak

Vrijeme je za KVIZ! Odigraj Vitapur kviz i osvoji super nagrade!

Pokaži svoje znanje, pravilno odgovori na pitanja i osvoji super nagrade: Madrac Lavender Comfort 16, nadmadrac Roll Up Lavender ili set pokrivač + jastuk Lavender Provance. Vitapur će svojim proizvodima nagraditi 3 sretnika! Uz Vitapur do boljeg života, ali i novog madraca, u WEB KVIZU!

Madrac Lavender Comfort 16 iznimno je udoban 7-zonski madrac, koji će se nakon stresnog dana pobrinuti za miran i kvalitetan odmor za vaše tijelo i dušu. Vrlo je prozračan, obogaćen esencijom lavande, koja umiruje i ima antidepresivan učinak.

Nadmadrac Roll up Lavender Memory idealno je rješenje, s kojim ćete bilo koji madrac ili neudoban kauč učiniti iznimno udobnim i mekanim. Izrađen je od ViscoCell Memory memorijske pjene, koja prepoznaje oblik i pritisak tijela te se u potpunosti prilagođava obliku tijela i njegovoj temperaturi.

Lavender Provance set pokrivač i jastuk super je izbor za sve koji vole mekoću i udobnost. Jastuku se mogu visina i tvrdoća jednostavno podesiti, a cjelogodišnji pokrivač ćete moći upotrebljavati tijekom cijele godine, ljeti će vas ugodno hladiti, a zimi grijati.

… 3 2 1 IGRAJ!

Budite u toku! Pratite nas na Vitapur FB stranici, gdje ćete se  informirati o svim promotivnim aktivnostima, popustima, novim proizvodima, ali i našim nagradnim igrama.

Idi na 24sata