To je to što me zanima!

WeddingCorner: Novi doživljaj odabira vjenčanog prstenja

U ponudi ZK WeddingCornera mladenci mogu izabrati između 1.000 modela vjenčanog prstenja, među kojima se posebno ističu dvije nove kolekcije ZK Romanca i ZK Ljubav.
Vidi originalni članak

Zlatarna Križek svim budućim mladencima nudi jedinstven doživljaj u svojoj poslovnici u hotelu Westin, na adresi Kršnjavoga 1 – ZK WeddingCorner.

ZK WeddingCorner je kutak namjenjen mladencima koji, u terminu rezerviranom samo za njih, u intimnoj atmosferi i ugodnom ambijentu kreiraju i odabiru svoje vjenčano prstenje uz stručno vodstvo djelatnika Zlatarne Križek.

U ponudi ZK WeddingCornera mladenci mogu izabrati između 1.000 modela vjenčanog prstenja, među kojima se posebno ističu dvije nove kolekcije Zlatarne Križek – ZK Romanca i ZK Ljubav ima svoj potpis.

ZK Romancu obilježava romantičan detalj – miligrif, koji se od davnina ručno ugrađivao u zaručničko i vjenčano prstenje.

ZK Ljubav ima svoj potpis je vjenčano prstenje s potpisom Lejle i Tarika Filipovića koje se odlikuje sa modernim i urbanim dizajnom, a rezultat je najnovijih tehnoloških dostignuća.ž

Uz vjenčano prstenje mladenci u ZK WeddingCorneru mogu izabrati dodatne detalje koji će ih činiti jedinstvenim na njihov poseban dan – nakit za Nju, kravata  za Njega, ali i novo u ponudi ZK, poklone za kumove i roditelje, a riječ je o gumbima za manžete.

Za potpuni  doživljaj, Zlatarna Križek u svom ZK WeddingCorneru za sve mladence omogućila je besplatnu konuzmaciju pića u suradnji sa hotelom Westin.

Rezervirajte svoj termin u ZK WeddingCorneru na mail: d5@zlatarna-krizek.hr ili putem telefona: 01/4836 050

www.facebook.com/Zlatarna.Krizek
www.krizek.hr

Idi na 24sata