To je to što me zanima!

Wellness&vikend avantura u prirodi! Đurđevac - Grad Picoka

Za ljubitelje luksuznog smještaja i vrhunske gastronomije, izletničkog turizma, povijesti i kulturne baštine hotel Picok sa svojom ponudom jednostavno predstavlja ono što tražite!
Vidi originalni članak

Doživite nezaboravno iskustvo opuštanja u ugodnom ambijentu hotela Picok okružen netaknutom prirodom, udahnite svježi zrak sa netom pokošenih livada i uživajte u najljepšoj melodiji cvrkuta ptica. Ovo je mjesto gdje će te se istinski opustiti u spa i wellness centru i razmaziti svoje nepce u restoranu hotela uz specijalitete izvrsne domaće kuhinje, a zatim ravno krenuti u aktivno razgledavanje prirode atraktivnim izletima koje smo osmislili za Vas.

Ovo je neotkriveni dio Hrvatske koji pruža idealne uvjete za aktivni istraživački odmor, pun doživljaja. Što god da izaberete opustit ćete se i napuniti baterije za novi radni tjedan. Na izbor vam se nude razgled povijesnim znamenitostima, sve popularnije promatranje ptica, plovidba rijekom Dravom i ispiranje zlata u istoj, te mnogobrojne biciklističke i pješačke staze, svaki će gost doživjeti prirodu na jedinstven i sebi svojstven način.

Idi na 24sata