To je to što me zanima!

Zabava uz roštilj i pivo, 24.05. u Novom i 25.05. u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
24sata te poziva u Novi Vinodolski i Zadar na natjecanje Prvenstva Hrvatske u roštiljanju. 24. i 25. svibnja ne propusti zabavu uz meso PIK Vrbovca i Pan pivo.
Vidi originalni članak

Dođi na Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju u Novi Vinodolski u subotu od 12 sati i budi dio trećeg po redu izlučnog natjecanja za Zlatni ćevap. Već sljedeći dan te očekuje vrhunska zabava i u Zadru. Nauči trikove od najboljih roštilj-majstora Hrvatske i chefa Branka Ognjenovića te uživaj u vrhunskim mesnim delicijama PIK Vrbovca i Pan pivu po nevjerojatnim cijenama (izdvajamo Zlatni ćevap menu: veliki ćevapi + točeno pivo 0,5 l = 25,00 kn), plešući i pjevajući uz živu glazbu ili osvajajući nagrade za posjetitelje u brojnim igrama za koje treba samo malo spretnosti.

Program traje od 12 pa sve do 20 sati

Godina 2010. ostat će trajno zabilježena u povijesti hrvatskog kulinarstva. Naime, te smo godine po prvi puta saznali tko je najbolji roštilj-majstor odnosno roštilj-majstorica u državi! Da, pobijedila je ona: Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavlja se i ovoga proljeća u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Pan piva, Peveca, Škode, Labuda, Kiska, Jamnice, Vina Belje i Kotanyia.

Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima počela je 1. svibnja, a trajat će do 8. lipnja kroz niz natjecanja diljem Lijepe naše uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap.

Raspored nadolazećih natjecanja:
24.05. Novi Vinodolski - Frankopanski trg
25.05. Zadar - riva
01.06. Varaždin - Kapucinski trg 
08.06. Zagreb - Bundek – FINALE

Nakon fenomenalnih zabava na zagrebačkom Bundeku i osječkoj Tvrđi na kojima se družilo i zabavljalo nekoliko tisuća građana, natjecanje se seli u Novi Vinodloski i Zadar. U Novom Vinodolskom se možete opustiti uz glazbene ritmove Tihomira Kožine i banda, a u Zadru vas očekuju atraktivni Begini i Kumovi. Timovi su već odabrani, a jedini uvjet je bio da svi natjecatelji imaju više od 18 godina i da, naravno, uživaju u pripremanju mesa pečenog na vatri.  

Za najuspješnije u ovogodišnjoj žestokoj konkurenciji pripremili smo i vrijedne nagrade. No, zasigurno najvrednije priznanje pripast će vođi pobjedničke ekipe. Radi se o nagradi koja će mu osigurati mjesto u kulinarskoj povijesti Lijepe naše – Zlatni ćevap. Ova jedinstvena nagrada bit će uručena najboljem hrvatskom roštilj-majstoru, odnosno roštilj-majstorici na svečanom finalnom proglašenju pobjednika trećeg po redu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju.

Pratite specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Idi na 24sata