To je to što me zanima!

Zabranjeno pušenje u subotu žari na krovu MSU-a!

Oporavite se od svakodnevice uz 3u1 ljetni paket: red glazbe, red filma i red izložbe i ovo ljeto privlači mnogobrojne posjetitelje u Muzej suvremene umjetnosti
Vidi originalni članak

Ljeto u MSU uz Jadransko počelo je prošlog vikenda žestokom grmljavinom Kawasaki3P-a i Majki, a ove subote, 20. lipnja u 21 sat nastavlja se u istom tonu uz koncert Zabranjenog pušenja na krovu MSU-a. Za jedan od najvećih koncertnih događaja u Zagrebu ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i na blagajni MSU. Ulaznica za svaki koncert znači i odlazak u Arti-kino Metropolis MSU-a na jednu od projekcija iz MSU-ovog ciklusa Best of Metropolis, a ove subote u 18 i 20 sati na rasporedu je španjolska komedija “Život je lakši zatvorenih očiju”.

Osim za koncert i kino, ista jedinstvena ulaznica na dan koncerta od 11 do 22 sata vrijedi i za posjet izložbi o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus i svim velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Ulaznica stoji 79 kuna za Zabranjeno pušenje, kao i za naredne koncerte Zorana Predina i Lačnog Franza, Edu Maajku i za kultni Električni orgazam. Jedino će ulaznica za vječni Laibach, 11. srpnja, koštati 99 kuna zbog dodatnog programa kojeg će bend predstaviti Zagrebu.

Prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo je 10.000 posjetitelja, a obzirom da se i ove godine drži isprobane 3u1 formule, i ovog puta privlaći velik broj ljubitelja glazbene, filmske i likovne umjetnosti. Ljeto u MSU 2015. osigurava Jadransko osiguranje i podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Osvježenje osigurava Beck’s - vrhunsko njemačko pivo br. 1 u svijetu! Svih sedam tjedana u MSU će živjeti i Mr Jack kojeg možete posjetiti svakodnevno i na službenoj Facebook stranici.  Jack lives here, živjeli i vi! Plešite slobodno, uživajte odgovorno, a tu je Eko Taxi s 10% nižim cijenama za sve goste navedenih programa.

Idi na 24sata