To je to što me zanima!

Začinite seks DUREX Play 2 u 1 gelom za masažu

Za pravu revoluciju u ljubavnom životu svakako isprobajte Durex Play gel za masažu 2 u 1, 'super skliski' lubrikant za masažu cijelog tijela, a naročito intimnih područja.
Vidi originalni članak

Upoznajte Durex Play 2 u 1 - gel za masažu s aloa verom

Drage djevojke i žene, odmah na početku moramo razbiti jedan prilično stari mit: stupanj vlažnosti vašeg međunožja NIJE pokazatelj vašeg seksualnog uzbuđenja! Svaka je žena različita te pokazuje uzbuđenje na svoj način a postoji i niz faktora koji mogu utjecati na razinu vlaženja u vašim gaćicama - lijekovi, kontracepcija, neke bolesti, dehidracija itd.

Činjenica (a ne mit) je da samo optimalna razina vlažnosti osigurava ugodan seks. U protivnom može biti nelagodan ili čak bolan. Zato, ako mislite da bi vašem vrtu dobro došlo dodatnog zalijevanja, bez srama i predrasuda nahranite suhu zemljicu! Durex vam preporučuje lubrikante na bazi vode koji se mogu koristiti i uz kondome.

Za pravu revoluciju u ljubavnom životu svakako isprobajte Durex Play gel za masažu 2 u 1, 'super skliski' lubrikant za masažu cijelog tijela, a naročito intimnih područja. Obogaćen je vitaminom E i slatkastog je okusa a dostupan je i s uzbudljivim mirisom aloa vere. Priuštite sebi i svom partneru senzualnu aromaterapiju koja će vašu kožu učiniti svilenom i mekom na dodir.

I za kraj još par činjenica: lubrikanti s okusom, osim što su zabavni, čine oralni seks čine još ugodnijim, a korištenje lubrikanta s nekom 'sexy igračkicom' donosi još više zadovoljstva. I što još čekate?!?

Idi na 24sata