To je to što me zanima!

Zagrepčani su uživali u filmu na otvorenom i ponedjeljkom

Jučerašnja kiša koja je za dlaku zaobišla Bundek nije preplašila preko tri stotine Zagrepčana koji su drugu većer za redom uživali u sedmoj umjetnosti pod otvorenim nebom
Vidi originalni članak

Dok su u Zaba ljetnom kinu gledatelji uživali u oskarima nagrađenoj melodrami Clinta Eastwooda "Djevojka od milijun dolara", ljubitelji strastvenih trenutaka u dm ljetnom kinu gledali su "Između strasti i razuma", Matthew Parkhilla, romantičnu komediju koja se iznenada pretvara u ozbiljan triler. Posjetitelji Karlovačko party cornera nakon zabavnog nastupa DJ-ice Ivi Derniković u 21 sat okrenuli su ploču i prepustili se crnoj komediji uz Karlovačko i grickalice.

Kao i prvi put prikazane filmove odabrali su čitatelji koji su se okušali u SMS nagradnoj igri, a već od sutra čitatelji 24sata mogu glasati za filmove koje prikazujemo u četvrtak, petak i subotu. Slušatelji Soundset plavog sreću mogu potražiti u radijskom kvizu FILMOPIJA koji je na programu srijedom, četvrtkom i petkom. Upalite Soundset i pokušajte osvojiti Karlovačko V.I.P tretman!

Idi na 24sata