To je to što me zanima!

adidas preporuča: Zaljubite se već danas u trčanje!

Od 2008.g. adidas Croatia zajedno s udrugom DŠR Aktivan Život ulaže napore u ostvarivanje zadanog cilja - povećati broj osoba koje se rekreativno bave trčanjem.
Vidi originalni članak

Od svog osnutka 2008. godine tvrtka adidas Croatia zajedno s udrugom DŠR Aktivan Život ulaže napore u ostvarivanje zadanog cilja - povećati broj osoba u Hrvatskoj koje se rekreativno bave trčanjem. Uz seriju predavanja pod nazivom „Kretanjem do zdravlja“ i organizacijom manjih utrka kao što su „Volim trčanje“ u Zagrebu, htjeli su dokazati kako se bavljenjem sportom može očuvati i unaprijediti zdravlje. 2011. godine adidas i DŠR Aktivan Život uključuju se u još jedan „trkački“ projekt. Pokrenuta je adidas škola trčanja s ciljem pružanja stručnog vođenja treninga i priprema trkača za nastup na Zagrebačkom polumaratonu. Škola je ubrzo izazvala interes mnogih zaljubljenika u trčanje i onih koji su bili spremni testirati svoje mogućnosti i granice izdržljivosti. Zaprimljeno je čak 186 prijava, a od 89 polaznika, 67 ih je na kraju nastupilo i uspješno završilo Zagrebački polumaraton dugačak 21 km - no tu nisu stali! Nova godina, donijela je i nove izazove. Pokrenuta je i druga adidas škola trčanja. U Zagrebu je trenutno pohađa oko 350 ljudi, a ostvariti svoj cilj dobilo je priliku i preko 100 Riječana koji su se već počeli pripremati za trčanje na Crikveničkom polumaratonu. Sretno!

Trčanje je aktivnost s kojom se svi mogu baviti. Za trčanje nema pravila, potrebna je samo dobra volja i upornost. Upitate li istinskog zaljubljenika u trčanje, bilo profesionalca ili rekreativca što mu je važno kod njegovog omiljenog sporta vjerojatno prvo pomisli na tenisice. Za sve ljubitelje trčanja i one koji će to tek postati, adidas je proizveo tenisice Supernova i adiStar iz Formotion obitelji s posebnim sustavom pete koja omogućava maksimalnu prilagodbu stilu trčanja svakog pojedinca.  Formotion obuća prati dinamiku stopala te omogućuje trkačima ugodnije kretanje – za stabilniji, prirodniji i mekši dodir s podlogom.

Više informacija potražite na facebook.com/adidasrunning i www.adidasrunning.com

Informacije o školi potražite na: www.skola.trcanje.hr

Idi na 24sata