To je to što me zanima!

Zdrava Krava daruje: Pošalji svoju eko priču i osvoji 300 kn!

Povodom Dana Planeta Zemlje, Zdrava Krave je pripremila specijal ''Greenologija'' u kojem možeš pročitati inspirativne zelene priče i osvojiti novčane nagrade
Vidi originalni članak

Dan planeta Zemlje obilježava se 22. travnja u više od 150 zemalja diljem svijeta. Cilj obilježavanja ovog dana je ukazati na ugroženost prirode i na čovjekov nemar u odnosu prema njoj. Zdrava Krava je povodom obilježavanja Dana Planeta Zemlje, unutar specijala Greenologija, odlučila ukazati na osobe koje svojom zelenom filozofijom i ekološkom osviještenošću mogu biti primjer drugima. Njihova mala i velika eko djela potaknut će te na razmišljanje i inspirirati za tvoj doprinos Planeti Zemlji.

Napiši kako ti brineš za svoj Planet i osvoji novčane nagrade!

Zdrava Krava te poziva da unutar specijala 'Greenologija' sudjeluješ u natječaju ''Kako ja brinem za svoj Planet''. Napiši koji je tvoj doprinos Planetu Zemlji, pokaži svoj dobar primjer drugima, a najbolje komentare Zdrava Krava nagrađuje novčanom nagradom.

Natječaj traje do četvrtka, 25.4. u 12 sati do kada možeš slati svoja pisma, fotografije, komentare, eseje. Tri najbolja komentara prema odluci stručnog žirija osvajaju novčanu nagradu od 300 kuna, a čitatelj/čitateljica koji sa svojim djelom/pismom najviše inspirira stručni žiri dobit će i poklon paket bio&bio trgovina, a njegov tekst biti će objavljen na portalu Zdrava Krava. Stručni žiri koji će birati najinspirativnije uratke sastojat će se od Uredništva portala Zdrava Krava i predstavnika Biovege.

Nadahni druge svojim djelima! Sve detalje o natječaju potraži OVDJE.

Idi na 24sata