To je to što me zanima!

Želiš u kino? Ili u Bolognu? Kreni iz Zaba Referade!

Lajkaj Zaba Referadu, popuni prijavnicu koja se tamo nalazi i upiši ime, prezime i mail adresu. Na blagajni Cineplexxa čekaju te karte za dvije osobe, samo predoči iksicu.
Vidi originalni članak

Fanovi Zaba Referade na Facebooku putuju u Bolognu i idu besplatno u kino – pridruži im se!  

Četiri srijede zaredom fanovi Zaba Referade besplatno mogu pogledati jedan od filmskih hitova u Cineplexxu Centra Kaptol. 

Lajkaj Zaba Referadu, popuni prijavnicu koja se tamo nalazi i upiši  ime, prezime i mail adresu. Na blagajni Cineplexxa čekaju te karte za dvije osobe, samo predoči iksicu.  

Filmovi su pravi hitovi: 26. lipnja pogledaj Odbjegli Django, 3. srpnja  Igra pobjednika, 10. srpnja Skyfall te 17. srpnja film Ovo mora biti pravo mjesto. 

Na prvoj projekciji 19. lipnja čeka te i mali simpatični dar Zagrebačke banke!  

Iz Zaba Referade možeš i dalje od Centra Kaptol – nova nagradna igra „Putuj u Bolognu“ počinje 26. lipnja i traje do 21. srpnja. Zauzmi položaj niskog starta! 

U igri je 10 putovanja za dvije osobe u Bolognu! 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri „Putuj u Bolognu“ postani fanom Zaba Referade na Facebooku i pristupi aplikaciji na podstranici, popuni prijavnicu za MasterCard Student karticu i obavi „virtualno pakiranje“. Nakon što potvrdiš da si se „spakirao“ Tvoji podaci se bilježe i ulaziš u izvlačenje. 

Popis dobitnika u nagradnoj igri „Putuj u Bolognu“ bit će objavljen na www.zaba.hr 2.kolovoza 2013. 

A putovanje je tako dobro da teško možeš i zamisliti bolji početak nove studentske godine. Sve je za dvije osobe i uključeno je baš sve: prijevoz turističkim autobusom, Atlasov pratitelj, smještaj u hotelu 3* u Bologni u dvokrevetnim sobama te dva polupansiona, razgled grada sa službenim gradski vodičima u Padovi i Bologni, putno zdravstveno osiguranje, boravišna pristojba u hotelu te troškovi organizacije i prodaje.

Putuje se od 27. do 29. rujna 2013., a u tom će autobusu sigurno vladati izvrsno raspoloženje jer putuje 40 ljudi, 20 dobitnika iz dvaju krugova nagradne igre i njihova pratnja. Pridruži im se!   

Jedna je od boljih stvari u studentskim danima Zaba Referada na Facebooku – tu ćeš naći sve što te zanima, od glazbe, raznih događanja i zanimljivosti do informacija o studentskim programima, natjecanjima i dobrim prilikama, a naučit ćeš i ponešto o vođenju vlastitih financija.

Nagradnih igara i zabavnih pitalica nikada dosta pa tako svaki tjedan možeš osvojiti Zaba pakete, a tu su i priručnici iz gramatike, ulaznice za košarkaške utakmice Cedevite, ulaznice za koncerte Zagrebačke filharmonije... 

Zaba Referada na Facebooku in je mjesto!   


Idi na 24sata