To je to što me zanima!

Željko Krušlin Kruška u potrazi za srodnom dušom

Uoči velikog Latino partyja, koji će se održati na Šalati 10. lipnja, Željko Krušlin Kruška u potrazi je za srodnom dušom koju traži putem Facebooka.
Vidi originalni članak


Obožavatelji Latina putem Facebook stranice Željko Krušlin & Latino mogu predložiti koju bi pjesmu željeli čuti na velikom koncertu u povodu 30. rođendana benda na Šalati. Uz naziv pjesme traži se i objašnjenje: „Zašto vam je baš ta pjesma Latina najdraža?“. Željko Krušlin s posebnom će pažnjom proučiti pristigle odgovore.

„Ocjenjujemo romantičnost, vatrenost, smisao za humor, originalnost… Tražimo pravu obožavateljicu ili obožavatelja Latina, našu srodnu dušu. “, kazao je slavni Kruška i obećao joj nezaboravni izlazak: „Imat će kraljevski tretman. Izvest ću ju na večeru, zasvirati joj omiljenu pjesmu Latina, ispričati neke od najljepših priča Latina…“

Uoči velikog zagrebačkog koncerta na kojem će kao gosti nastupiti Ricardo Luque, Davor Radolfi i Los Caballeros, bend je objavio pjesmu Ne trebam snove da te sanjam koja se vinula prema vrhovima radijskih top ljestvica.

Latino Party koji će se održati na Šalati u utorak, 10. lipnja, humanitarne je svrhe. Dio prihoda namijenjen je Zakladi Hrvatska bez mina. Ulaznice se prodaju putem sustava ulaznice.hr.


Idi na 24sata