To je to što me zanima!

Ženske role Rollerblade W84 Spark po super cijeni na Mondu

Opustite se i vježbajte na ženskim Rollerblade W84 Spark rolama, koje vam po akcijskoj cijeni nudimo na Mondo Internet Supershopu!
Vidi originalni članak

Rollerbladeov model Spark W84 fokusira se na trening, rekreativnu vožnju i udobnost. Role pružaju iznimnu potporu leđima, visoku razinu upravljivosti te su opremljene sa sustavom kopčanja koji jamči udobno prianjanje. Role su namijenjene za početnike i srednje napredne korisnike koje pomoću manjih kotača pružaju stabilnost, samopouzdanje i kontrolu. 

Rollerblade je brand s tridesetgodišnjom tradicijom, sinonim je za In line role i jedan je od 3 najjača proizvođača u svijetu. 

Rolanje je izvrsni aerobni trening koji pomaže očuvanju zdravlja, pospješuje rad srca i krvnih žila te pomaže prevenciji povišenog kolesterola. Osim zdravstvenog aspekta, rolanje je važno za jačanje mišića, posebno mišića nogu, stražnjice i nekih dijelova leđa.

Često je teško pronaći vrijeme za opuštanje, a ova aerobna vježba pomaže smanjenju loših hormona (kortizol – hormon „stresa“) i istovremeno pojačava hormon sreće (endorfin). Stoga iskoristite priliku te spojite vježbanje i opuštanje uma koje je s vremena na vrijeme svima potrebno.

Ženski model Rollerbladea možete pronaći na Mondu.

Raspon veličina 38,5, 39, 40

Cijena prije – 1.199,00 kn, akcijska cijena 899,00 kn - popust 25% za kupce.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Idi na 24sata