To je to što me zanima!

Nagradna igra: Zgrabi Pepsi i treniraj Medvjede!

Na vrlo originalnu ideju došli su u Badelu 1862 koji već dugi niz godina puni popularno piće Pepsi, a PepsiCo je ove sezone globalni sponzor KHL lige u kojoj igra Medveščak.
Vidi originalni članak

Ova je partnerska suradnja u Hrvatskoj dodatno pojačana sponzorskom podrškom klubu hokeja na ledu Medveščak.  

Tako su Pepsi i Medvjedi za svoje fanove pripremili i senzacionalnu nagradnu igru Zgrabi Pepsi i treniraj Medvjede“. Glavna nagrada je Trening s momčadi KHL Medveščak (27.1.2014. u Areni) te posjet treningu na dan utakmice, druženje sa sportskim timom, praćenje utakmice s pomoćnim trenerom i vođenje statistike, a osiguran je put i smještaj. 

Bit će zanimljivo biti dio pobjedničkog tima – iznutra. 

U Hrvatskoj je hokej sve popularniji, a u Europi se već govori o fenomenu zagrebačkih navijača i „paklu“ za gostujuće momčadi u zagrebačkim dvoranama. Navijačka euforija i ljubav prema Medveščaku zahuktava se i na društvenim mrežama. Na ulicama je u modi nošenje navijačkih majica, šalova i jakni čime se dokazuje pripadnost Medvjedima. Neka im se pridruži i pripremljenih 200 unikatnih šuškavaca sa znakom Pepsija. Normalno, dijelit će se i ulaznice za utakmice.

Pravila nagradne igre mogu se pronaći na web stranici www.pepsi.hr, a svakodnevno se na Facebook stranici Pepsi Hrvatska mogu pronaći nove informacije i nova iznenađenja.

Pepsi ovime nastavlja svoju “Živi sada” kampanju koja inspirira mlade širom svijeta da žive,prožive i uživaju u svakom trenutku do kraja.

Zgrabi Pepsi i treniraj Medvjede!

Idi na 24sata