To je to što me zanima!

„Život i stil“ – novi magazin za sve kupce Mercatora

Od sada pronađite preporuke za povoljniju kupovinu, novitete i aktualne teme poput zdravlja, sportskih aktivnosti, uređenja doma, hobi i slično u novom Mercatorovom lifestyle magazinu
Vidi originalni članak

Kako bi svoje kupce razveselio te dodatno nagradio, Mercator je izdao prvi broj lifestyle magazina pod nazivom „Život i stil“. Za sve kupce  Mercatora, Getroa, Intersporta i Modiane magazin je besplatan, a kvartalno će izlaziti u nakladi od 50.000 primjeraka.

Na čak 84 stranice može se pronaći obilje korisnih savjeta, preporuka za povoljniju kupovinu kao i noviteta uz uvijek važne i aktualne teme poput zdravlja, sportskih aktivnosti, uređenja doma, hobi i slično. Osim toga, magazin nudi i modne preporuke kao i praktične savjete. „Život i stil“ svaki broj začinit će i s pokojim receptom, a prvi je broj u znaku predstojećeg blagdana Uskrsa. Svojim lifestyle magazinom Mercator se nastoji još više približiti kupcima te im pružiti dodanu vrijednost u obliku kvalitetnog sadržaja kao zahvalu za vjernost koju mu svakim danom poklanjaju.

Idi na 24sata