To je to što me zanima!

Zlatno doba aerobika uz hitove vraća se u centar Zagreba

Povodom predstavljanja novog okusa b.Aktiv LGG Smoothieja borovnica-banana, Dukat je pokrenuo projekt Smoothie Fit Pop up retro aerobic
Vidi originalni članak

Zlatno doba aerobika uz hitove iz osamdesetih ovog se ljeta vraća na velika vrata! U povodu predstavljanja novog okusa b.Aktiv LGG Smoothieja borovnica-banana, Dukat je pokrenuo projekt Smoothie Fit Pop up retro aerobic – program grupnog vježbanja po uzoru na slavnu Jane Fondu.

Uz dramatične frizure, šminku u jarkim bojama, šarene trikoe, tajice od lycre, štucne i nezaobilazne trake za kosu, posjetitelji će 3. i 4. te 10. i 11. srpnja u prostorima Zagrebačkog plesnog centra u Ilici 10 imati priliku vježbati s Tamarom Despot, kondicijskom trenericom, plesačicom sa zvijezdama i bivšom prvakinjom Hrvatske u latinoameričkim i standardnim plesovima, koja je osmislila retro aerobic program.

Vježbači će moći birati između dva termina vježbanja (18-19 ili 19-20 sati), a od 20 do 23 sata moći će i zaplesati uz hitove osamdesetih te uživati u ponudi Dukatovih smoothieja i bezalhoholnih koktela.

Dodaci za vježbanje (znojnici, štucne, rukavice i tutu suknjice od tila) bit će dostupni na samoj lokaciji Zagrebačkog plesnog centra, a sudionici će ih moći zadržati za uspomenu na Dukatov Smoothie Fit Pop up retro aerobic!

Baš kao što b.Aktiv LGG Smoothie spaja sočni voćni užitak i brigu o imunitetu, tako Smoothie fit pop up retro aerobic dobru zabavu i tjelovježbu spaja u jedinstveni doživljaj. 

Sve informacije o projektu mogu se pronaći na www.smoothiefit.com.hr te Facebooku (www.facebook.com/b.aktiv.smoothie.fit ), i uz službeni hashtag #smoothiefit.

O proizvodu b.Aktiv LGG Smoothie borovnica-banana:

Novi Dukatov smoothie, kao i ostali smoothieji iz linije b.Aktiv LGG, nastao je spajanjem sočnog voćnog užitka i brige o imunitetu – b.Aktiv LGG sadrži mljekarsku kulturu LGG, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant vitamin E. Borovnice, također poznate po antioksidativnim svojstvima, kao i banane pune kalija i drugih hranjivih tvari, glavne su zvijezde ovog novog hranjivog osvježenja.

Idi na 24sata