To je to što me zanima!

ZVEČEVO slavi 90-ti rođendan i časti svoje vjerne potrošače!

Po tko zna koji puta Zvečevo, hrabro postavlja „pravila“ na tržištu kad je u pitanju čokolada! Obzirom da je ovo slavljenička godina časte sve čokoljupce POVEĆANJEM čokolada
Vidi originalni članak

Što znači da će potrošač za prosječnu cijenu čokolade od 100 g čokoladu, imati u ponudi čokoladu od 120 g pod brandom Mikado, a sve što je pod brandom Mikado je vrhunske kvalitete! Obzirom da su na tržištu čokolade sve manje i manje, a kupovna moć sve lošija te čokolada sve veći luksuz – napravili smo kompromis: nećemo raditi domjenke i evente, nego direktno počastiti sve potrošače i Mikado čokoladu učiniti još dostupnijom!

Najprodavanije okuse čokolada smo povećali sa 80 na 120 g te sada mliječnu čokoladu, sa sjeckanim lješnjakom, lješnjakom – bademom i grožđicama te fini noisette imamo u velikim pakiranjima od 120 g!

Za one koji se „boje„ pojesti veliku čokoladu, ostavili smo i dvije u veličini od 80 g ali samo mliječnu i sjeckani lješnjak.

Sigurni smo da će se ubrzo predomisliti i „prebaciti„ na veličinu od 120 g. Mikado čokolade su čokolade vrhunske kvalitete, imamo kvalitetu, znanje i nevjerojatnu energiju što su potrošači prepoznali a to dokazujemo 90-tim rođendanom jer bez njihovog povjerenja ne bi bilo niti Zvečeva!!

Tvornica radosti i slasti.

Idi na 24sata