To je to što me zanima!

Zvijezda među laptopima - HP Pavilion s 3 godine jamstva

Iskoristite 3 godine jamstva i besplatnu dostavu na 5 vrhunskih HP modela koji se izdižu iznad ostalih zahvaljujući snažnim karakteristikama i tankim dizajnom.
Vidi originalni članak

Laptop koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, oduševiti vas svojim klasičnim elegantim dizajnom i snažnim performansama definitivno je HP Pavilion. Mondo vam predstavlja pet vrhunskih modela već od 3.199,99 kn.

Snaga u elegantnom dizajnu

HP Pavilion generacija su laptopa koji su osmišljeni kako bi impresionirali one kojima je potreban laptop za svakodnevne potrebe, ali i one kojima će ovi modeli služiti u poslovne svrhe. Ovi se prijenosni laptopi mogu pohvaliti snažnim četverojezgrenim procesorima, odličnom Radeon grafikom, ali i velikim kapacitetom pohrane – do 1 TB uz 8 GB RAM-a.  

Tri godine jamstva na laptope

Osim ovih vrhunskih performansi, svaki od pet modela dolazi uz jamstvo od 3 godine, a neki su modeli opremljeni Windows 8.1 operativnim sustavom. Svi ljubitelji kvalitetnog zvuka, oduševit će se BeatsAudio tehnologijom, a na velikim HD+ ekranima uživat ćete u omiljenim filmovima. Unatoč velikom ekranu, laptopi su i dalje tanki i lagani te lako prenosivi.

Posjetite Mondo i odaberite svoj novi model HP Paviliona već od 3.199,99 kn, čije vas specifikacije neće ostaviti ravnodušnima.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Idi na 24sata