To je to što me zanima!

Zvjerinjak i Eukanube daruju kupce slasticama za ljubimce!

Povodom otvorenja novog dućana u King Cross-u, ZVJERINJAK i Eukanuba svakom kupcu hrana Eukanuba od 12 kg i 15 kg poklanjaju pakiranje zdravih poslastica Eukanuba Healty Extras.
Vidi originalni članak

Povodom otvorenja novog dućana u King Cross-u, Zvjerinjak i Eukanuba svakom kupcu hrana Eukanuba od 12 kg i 15 kg poklanjaju pakiranje zdravih poslastica Eukanuba Healthy Extras. Pokloni očekuju sve kupce od danas, pa do 14.07.2013. na oba prodajna mjesta ZVJERINJAKA, u King Cross Jankomir i Dubravi.

Za naše ljubimce koje volimo želimo uvijek samo najbolje. Veselimo se kad ih možemo obradovati ukusnom poslasticom ili zanimljivom igračkom. Nedavno je u King Cross-u otvoren novi, ekskluzivni dućan, ZVJERINJAK u kojem možete naći sve što vam treba za vaše pse, mace, ptičice i ostale kućne ljubimce. Ako nešto ne možete odmah naći, ljubazno i obrazovano osoblje će vas uputiti. Međutim, kako bi mogli odlučiti što je najbolje upravo za vašeg ljubimca, od velike će vam pomoći biti deklaracije koje se nalaze na pakiranjima. Na njima moraju pisati točne informacije koje su propisane zakonom i ne smiju zbunjivati. Npr. u deklaracijama na pakiranjima hrana sastojci od kojih se dotična hrana sastoji moraju biti navedeni u padajućem nizu tako da je na prvom mjestu navedeno ono čega u toj hrani ima najviše. I tako redom. Najbolje je izabrati hranu u kojoj je prvi sastojak bjelančevina životinjskog porijekla, jer su probavljivije, ukusnije i kvalitetnije od bjelančevina biljnog porijekla. Primjer takve visokokvalitetne hrane je Eukanuba, koja sadrži i optimalno probavljive ugljikohidrate, umjereno fermentirajuća vlakna, kvalitetne masti, vitamine i minerale. 

Sastojci super premium hrana, poput Eukanube, pojedinačno su navedeni kao pileće ili janjeće meso (s navedenim postotkom). Na manje kvalitetnim hranama navedeni su grupno kao meso i kao mesni nus-proizvodi, bez specifikacije o kojem se tu mesu radi. Tako u hranama koje se označavaju kao ''s okusom npr. piletine (chicken flavour)'', ima samo 1-4% piletine. U hranama označenim kao ''s piletinom (with chicken) '' ima minimalno 4% mesa, a u hranama ''bogata piletinom ( rich in)'' ima više od 14% pilećeg mesa. Trebate dobro čitati deklaracije kako po cijeni mesa ne bi u stvari plaćali žitarice i vodu.

Idi na 24sata