Viral

Komentari 0

Dobitnici ulaznica za koncert grupe Pips, chips i videoclips

Dobitnici ulaznica za koncert grupe Pips, chips i videoclips

Saznajte tko su sretni dobitnici 8x1 ulaznice za koncert grupe Pips, chips i videoclips u subotu, 2. srpnja na krovu Muzeja suvremene umjetnosti.

Sretni dobitnici koji dobivaju po jednu ulaznicu za koncert su:

Mirjana Štefičar
Domagoj Babić
Stipe Zanko
Marko Jarnević
Luka Nikiforov
Stela Marković
Bojan Baćanović
Dino Komlinović

Čestitamo! Dobitnici mogu svoje ulaznice preuzeti uz osobnu ispravu na porti Muzeja suvremene umjetnosti u subotu 2.7. već od 11 h, a najkasnije do 20.30 h.

 

Ljeto u MSU nastavlja se žestokim koncertom Pipsa. Za Ivaniša kažu da je već četvrt stoljeća u grozničavoj potrazi za savršenom pop pjesmom. Pa smo u toj potrazi od njega dobili i Malu fuficu i Dinamo ja volim, R'n'R zvijezdu, briljantni album Fred Astaire, Rositu Perdingo,  Mrguda, Zdenku i vanzemaljce... Za njihov posljednji album Walt, posvećen legendarnom autoru crtića, najbolja preporuka bila je kritika u kojoj je zaključeno da je riječ o najboljem albumu na ovim prostorima još od 'Odbrane i poslednjih dana' Idola.

Festival Ljeto u MSU i ove godine prate Turistička zajednica grada Zagreba te Jadransko osiguranje. Dobru zabavu osigurava i Karlovačko, partner projekta. Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u.

Saznajte više o koncertu!

Osvojite ulaznice za Pipse!

Koncert će se održati u subotu, 2. srpnja u 21 h na terasi Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Poklanjamo vam 8x1 ulaznicu koja vrijedi i za projekciju talijanskog filma "Mladost" istoga dana od 18 do 20 h, kao i za izložbu "Divlji zapad".
Ispunite obrazac ispod ovog članka i odgovorite na pitanje zašto volite Pipse. Osam autora najboljih odgovora nagradit ćemo sa jednom ulaznicom za subotnji koncert. Nagradni natječaj traje od 30. lipnja 2016. godine do 1. srpnja 2016. godine u 11 h.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.