Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravila natječaja 'Snimite video i osvojite nagrade'

Pročitajte pravila natječaja u kojem vam poklanjamo tri GoPro Hero kamere i dvije Osmo kamere.

0 komentara

ORGANIZATOR
Natječaj 'Snimite najbolji autorski video i osvojite nagrade' raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da snime najbolji autorski video, raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 21. lipnja 2017. do 29. kolovoza 2017. godine. Od sudionika nagradnog natječaja traži se da u navedenom periodu šalju svoje autorske video snimke. Svaki video koji Organizator objavi u video vijestima ili na portalu 24sata.hr, imaju mogućnost osvajanja novčane nagrade u iznosima od 100 do 1000 kuna. Sve video snimke koje Organizator objavi u video vijestima ili na portalu 24sata.hr natječu se za glavnu nagradu. Svakih 10 dana Organizator bira po jedan najbolji video i to u sljedećim ciklusima:

1. ciklus: 21.6.-4.7. (objava dobitnika 7.7.): nagrada: DJI Osmo EU kamera
2. ciklus: 5.7.-18.7. (objava dobitnika 21.7.): nagrada: GOPRO hero4 action kamera
3. ciklus: 19.7.-1.8. (objava dobitnika 4.8.): nagrada: DJI Osmo EU kamera
4. ciklus: 2.8.-15.8. (objava dobitnika 18.8.): nagrada: GOPRO hero4 action kamera
5. ciklus: 16.8.-29.8. (objava dobitnika 1.9.): nagrada: DJI Osmo EU kamera

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

  • 2x GOPRO hero4 action kamera
  • 3x DJI Osmo EU kamera

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koji primaju glasilo portala 24sata.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 21. lipnja 2017. do 29. kolovoza 2017. godine odgovore na nagradni zadatak postavljen unutar glasila portala - snime i pošalju autorski video.

Slanjem odgovora (autorske video snimke) na nagradni zadatak i osobnih podataka: ime, prezime, adresa, e-mail, broj telefona prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu od 21. lipnja 2017. do 29. kolovoza 2017. godine u 5 ciklusa, a na kraju svakog ciklusa slijedi odabir najbolje autorske video snimke prema izboru Organizatora. Autor najboljeg autorske video snimke bit će nagrađen prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Message