Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pročitaj pravila natječaja "Osvoji PS4 uz 24sata Video"!

Lajkaj Facebook stranicu "24sata Video" , odgovori na nagradno pitanje i osvoji nevjerojatni Playstation 4. U nastavku pročitajte pravila natječaja.

0 komentara

ORGANIZATOR

Natječaj "Osvoji PS4 uz 24sata Video" raspisuje 24sata d.o.o (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obaveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da budu fanovi 24sata video Facebook stranice koji će dati najkreativniji odgovor na pitanje: 'Što planiraš snimati ovog ljeta s GoPro kamerom? ', raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 28. kolovoza 2017. do 17. rujna 2017. godine. Od sudionika nagradnog natječaja traži se da u navedenom periodu budu fanovi Facebook stranice 24sata video koji će poslati najkreativniji odgovor na nagradno pitanje.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koji primaju glasilo portala 24sata.hr te su fanovi 24sata video Facebook stranice, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 28. kolovoza 2017. do 17. rujna 2017. godine odgovore na nagradno pitanje sanjem odgovor i osobnih podataka: ime, prezime, e-mail, prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Na kraju ciklusa slijedi odabir najkreativnijeg odgovora na nagradno pitanje prema izboru Organizatora. Autor najboljeg odgovora bit će nagrađen prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem e-maila u roku od 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na e-mail nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Možda vas zanima i ovo:
Message