Promo sadržaj

Komentari 0

Besplatna škola jahanja za djecu u riziku od socijalne isključenosti

Besplatna škola jahanja za djecu u riziku od socijalne isključenosti

Cilj programa je uključivanje što većeg broja djece i mladih u športske aktivnosti kroz stvaranje uvjeta onih koji su u nepovoljnom položaju, odnosno kojima su organizirane športske aktivnosti teže dostupne

Konjički Klub Appaloosa provodi projekt "Galopom do uključenosti", sufinanciran je iz Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda.

Sam program se provodi na adresi 2. Petruševec 5 (kod Domovinskog mosta) gdje vozi ZET-ov bus 217 s polaskom od Kvaternikovog trga, a treninzi će se odvijati dva puta tjedno po sat vremena, ujutro i poslijepodne (prilagođeno školskoj nastavi). Grupe će biti sastavljene od petero djece slične dobi.

Cilj programa je uključivanje što većeg broja djece i mladih u športske aktivnosti kroz stvaranje uvjeta onih koji su u nepovoljnom položaju, odnosno kojima su organizirane športske aktivnosti teže dostupne.

Sudionici programa mogu biti:

Program ,kao i sva oprema je za sudionike besplatan. Za uključivanje u program ili dodatna pitanja, slobodno kontaktirajte na info@appaloosa.com.hr ili 095/913 2036.

Sadržaj promo članka isključiva je odgovornost KK Appaloosa.