Video

Komentari 22

Baci komentar na novu epizodu 'Kerekesh showa': Oriđiđi dijeli 13 darova najoriginalnijim...

Baci komentar na novu epizodu 'Kerekesh showa': Oriđiđi  dijeli 13  darova najoriginalnijim...

Proljeće uz serijale 24sata Oriđiđi produkcije donosi vam pregršt zabave, a sad i 13 predmeta iz KerekeSHOP-a! Ostavi komentar ispod nove epizode 'Kerekesh show-a' i obavezno dodaj i hashtag #alijatovolim

Prošao je Božić, prošao je i Uskrs, no mi ne tražimo poseban razlog kako bismo vam podijelili poklone. Poznat kazališni glumac Jan Kerekeš u suradnji s 24sata Oriđiđi produkcijom organizirali su za vas posebnu nagradnu igru i poklone za sve uzraste!

POGLEDAJTE 8. EPIZODU KEREKESH SHOW-a: POLITIČKA STRANKA 'DREK'

24sata vam na svim platformama, od YouTubea, Facebooka, Instagrama, TikTok-a i na 24sata.hr, donosi nove i zabavne formate u sklopu 24sata Oriđiđi produkcije. 

Kako bi nagradili to što nas gledate iz dana u dan, spremili smo vam nagradni natječaj.

Napiši zabavan i originalan komentar ispod posljednje epizode 'Kerekesh show-a' na YouTube kanalu 24sata. Uz svoj komentar obavezno stavi hashtag #alijatovolim. Najoriginalniji komentari osvajaju originalne predmete iz KerekeSHOP-a . Nagradni natječaj traje od 18.04. do 02.05.

Više o PRAVILIMA NAGRADNOG NATJEČAJA pročitaj ovdje.

Izvlačimo 13 pobjednika s najdomišljatijim komentarima. Možeš osvojiti zahtjevni otirač, opasni kišobran, četiri majice, zagorjelu pregaču za vješte kuhare ili za sve one koji se tako osjećaju, boce za vodu, pljosku, kasicu za vječne štedljivce, miris za auto ili pak podbradnik za male skeptike. 

'Kerekesh show' je serijal o malim ljudima s velikim problemima. Svake nedjelje, svestrani Jan Kerekeš donosi nove situacije u kojima se nalazi njegovih osam likova. Od ispovjedaonice, banke, online nastave, seksa, pa čak i nove političke stranke, Jan Kerekeš je ovdje kako bi nam prikazao na što nas je sve 'novo normalno' natjeralo.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Kerekesh show' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.