Komentari 0

Pravila o korištenju osobnih podataka za 24sata Hackathon natječaj

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju „24sataHackathon", koji se održava od 2.4.2022. u 9:00 i traje do 3.4.2022. u 12:00 sati i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz obrasca za prijavu (Ime, prezime, e-mail adresa i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Oreškovićeva 6H/1, Zagreb te Fakultetu organizacije i informatike sa sjedištem u Pavlinska ul. 2, 42000, Varaždin kao voditeljima obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. i Fakultet organizacije i informatike obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradnog natječaja. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 11.3. do 10.5., a od dana zaprimanja Vaših podataka.

Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o. i Fakulteta organizacije i informatike. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite voditelja obrade slanjem e-mail obavijesti na zop@24sata.hr ili zopcentral@styria.hr kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.

Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti voditelja obrade u pisanom obliku na adresu 24sata d.o.o., OIB: 78093047651, Oreškovićeva 6H/1, Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na zop@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na Pravila privatnosti.