Obavijesti

News

Komentari 16

Mladić bez vozačke slupao susjedov auto i poginuo

Mladić bez vozačke slupao susjedov auto i poginuo
4

V. Kopanica: Kako doznajemo, stradali je Marko Majetić (18), čekajući Hitnu, još davao znakove života, no nije izdržao. Hitna je došla za 45 min

VIDEO

Marko Majetić (18), iz Velike Kopanice kraj Slavonskog Broda, poginuo je u nedjelju, oko 23.30 sati, nedaleko od svoje kuće. Mladiću, koji nije imao vozačku dozvolu, a nije položio ni vozački ispit, susjed iz ulice tog je dana posudio svoj Fiat Punto. Zbog brzine mladić je izgubio kontrolu nad automobilom. Punto se zanio i sletio s ceste u kanal. Teško ozlijeđeni Marko Majetić preminuo je u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice.
- Čim sam začuo silovit udarac, odmah sam, onako u pidžami, istrčao iz kuće. Vidio sam Marka koji je nepomično ležao u autu. Skupili su se i ostali susjedi, pa smo ga pažljivo iznijeli iz auta i položili na tlo. Ubrzo je stigla i policija i mjesni liječnik, ali čekanje Hitne pomoći trajalo je čitavu vječnost. Iako iz Slavonskog Broda do V. Kopanice ima samo 33 km i autocestom treba samo 15 minuta vožnje, Hitna je došla tek za 45 minuta. Marko, koji je čitavo to vrijeme davao znakove života, nije izdržao. Njegovo je srce stalo 2 minute nakon dolaska Hitne pomoći - priča vidno potresen Milan Mijatović (52), pred čijom se kućom dogodila nesreća.
- Policajci i liječnik nisu mi dali da Marka, koji je krkljao i gušio se, svojim autom odvezem na Hitnu u 15 km udaljeno Đakovo do kojeg mi treba samo 7 minuta vožnje. Iako nisam liječnik, siguran sam da bi Marko, da mu je pomoć pružena na vrijeme, imao 90 % izgleda da preživi.
Kako doznajemo od mještana V. Kopanice, nesretni je Marko upravo pohađao satove vožnje u autoškoli. Nestrpljivi je mladić u međuvremenu vozio bez dozvola, pa je prometnu nesreću imao i prije tjedan dana kada se autom svog prijatelja zabio u traktor, no tada nije bio ozljeđen. Ogorčeni mještani Kopanice tvrde da su za čitav niz nesreća koje se događaju u ulici Gorjanci krivi i duboki kolotrazi zbog kojih i iskusni vozači lako izgube nadzor nad vozilom.
- Kolotrage i oštećenja na cesti napravili su teški kamini koji su mjesecima prevozili teret za gradnju Koridora 5 C. Dnevno je kroz našu ulicu tutnjalo po 250 teških kamina natovarnih teretom - tvrde ogorčeni stanari Gorjanske ulice u V. Kopanici.
Susjedu koji je mladiću posudio automobil, iako on još nije stekao pravo na upravljanje vozilom, slijedi prekršajna prijava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..