Obavijesti

Blanka u BOOST tenisicama s energetskim kapsulama

Blanka u BOOST tenisicama s energetskim kapsulama
7

Blanka Vlašić, Matea Matošević i Andrej Kramarić predstavili revolucionarnu adidasovu BOOST tenisicu s najvećim povratom energije do sada.

adidas je jučer u Zagrebu predstavio revolucionarnu Energy BOOST™ tehnologiju koja pomiče granice u trčanju. Energy BOOST™ tenisice u potplatu sadrže energetske kapsule, koje pružaju veći povrat energije od bilo kojeg standardnog materijala do sada, za osjećaj "beskrajne energije" pri trčanju. Energy BOOST™ objedinjuje do sada nespojive karakteristike - maksimalnu amortizaciju i udobnost, a otporniji je od svih dosadašnjih materijala u potplatima tenisica za trčanje.

U Hrvatskoj je adidas za testiranje Energy BOOST™ tenisice odabrao Blanku Vlašić, a u testnom timu su i višestruka državna prvakinja u trčanju na duge pruge Matea Matošević, nogometaš Andrej Kramarić te Doc.dr.sc. Mario Kasović s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, koji je proveo testiranja Energy BOOST™ tenisice u biomehaničkom laboratoriju.

Revolucionarni Energy BOOST™ materijal proizvela je vodeća kemijska tvrtka BASF od energetskih kapsula koje vraćaju energiju od podloge snažnije od drugih materijala i spajaju do sada nespojive karakteristike u tenisicama za trčanje - amortizaciju i stabilnost s jedne strane te udobnost s druge.

Testiranja na trkačima pokazala su da Energy BOOST™ pruža više energije u kretanju prema naprijed i doskoku nego bilo koji materijal do sada, a trkači osjećaju razliku od prvog trenutka kad ih isprobaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Energy BOOST™ je višestruko otporniji od standardnih materijala u tenisicama za trčanje. Pruža iste performanse nakon većeg broja kilometara i ne mijenja svojstva nakon izlaganja ekstremnim uvjetima. Na temperaturama od +40 do -20 Celzijevih stupnjeva BOOST™ se pokazao tri puta otporniji od EVA pjene koja se koristi u većini tenisica.

Najnovija adidasova tenisica iznimno je udobna. Napravljena je bez šavova, od elastičnog  mrežastog Techfit materijala koji se savršeno prilagođava i prianja stopalu poput čarape. Powerband pojačanja na gornjem dijelu stabiliziraju stopalo na kritičnim točkama.

Energy BOOST™ tenisice u Hrvatskoj su dostupne u limitiranoj količini od 500 komada.

www.youtube.com/user/adidasrunningtv
www.adidas.com/running
www.facebook.com/adidasRunning

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer