Obavijesti

Show

Komentari 14

Blanka Vlašić nakon povratka iz Danske otkrila s kime provodi vrijeme na novom putovanju

Blanka Vlašić nakon povratka iz Danske otkrila s kime provodi vrijeme na novom putovanju
7

Naša uspješna atletičarka bila je među hrvatskim navijačima u Danskoj, a nakon kratkog povratka, na društvenim mrežama je objavila gdje sad i u čijem društvu provodi novi odmor

​Proslavljena sportašica Blanka Vlašić (37) nedavno je bila u Danskoj, gdje je išla podržati brata Nikolu (23). Nakon kratkog povratka u Split Blanka je ponovno na putovanju i ovaj put je otišla u Crnu Goru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Blanka Vlašić - život 01:54

Na Instagram storyu pokazala je kako se druži s prijateljicom, najuspješnijom hrvatskom bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić (38). Ivana i Blanka su se upoznale na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sydneyju, gdje su dijelile sobu.

Blanka je podijelila da je s Ivanom otišla na piće, a Ivana je u kratkom videu pokazala da su sjedile blizu jahti. Također su podijelile i kako se skupa sunčaju na plaži.

Više od 20 godina nakon što su se upoznale, sportašice su još uvijek dobre prijateljice i ovo im nije prvi put da su zajedno na odmoru. Tako su ranije ove godine skupa bile na zimovanju u ožujku. ​

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14
Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...
BIVŠA MISICA ZA 24SATA

Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...

Ivančici su nedavno otkrili karcinom limfnih čvorova. Primajući satima kemoterapiju smogla je snage pričati o svojoj borbi
Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'
'Ispunio sam cilj, pobijedio sam sam sebe'

Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'

Kandidati su u samo tri minute morali prikupiti namirnice, a zatim u 60 minuta osmisliti jelo s najmanje tri komponente, u kojima je jedna morala biti upravo tehnika koju su dobili