Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ljeto polako ide svom kraju, a Ella Dvornik ima super vijesti!

Još od srpnja Ellin 'Manijak' munjevito nestaje s polica dm-a, a ukoliko njen 'bullet journal' još niste uspjeli kupiti, sad je prava prilika i to po super cijeni od tek 99,90 kuna

11 komentara

Mnogi od vas sigurno se pitaju što je to točno 'bullet journal' i po čemu se razlikuje od običnih rokovnika? 'Fora' je, naime, u njegovoj individualnosti, ovisno o željama i potrebama korisnika.  

- Kombinacija je organizacije, produktivnosti i kreativnosti. Točkasti grid daje svakom korisniku mogućnost da sam izmišlja svoje crtovlje. Nije bitno jeste li minimalist ili volite crtati. On je napravljen da vam sve omogući. Posebnost je i sama korica koja je napravljena od kože i koja ga čini savitljivim i lakšim za korištenje, ali i transport, objasnila nam je Ella. 

Foto: Karmen Poznić

- Mi žene mijenjamo torbice i ona je uvijek puna korisnih stvari, ženskih stvari! Pa ako ga savijete u torbici i izvadite van, on će poprimiti prvotni oblik. Neće se oštetiti, kaže Ella.

Inače, inspiraciju za njegovo popunjavanje i organizaciju moći ćete pronaći na stranici Manijak.hr te na Instagram profilu 'Ja sam manijak', a kupiti ga možete ekskluzivno u prodavaonicama dm-a i to odsad po super cijeni od 99,90 kuna. 

Foto: Karmen Poznić

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message