Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Obišla sam Advent u Zagrebu i našla najfotogeničnija mjesta!

Božićne lampice su se upalile, odradili smo klasične „Hello, December“ pozdrave na društvenim mrežama, a sa svih strana već na veliko do naših ušiju dopiru zvuci blagdanskih pjesama...

Autor Nina Slišković Goleš (Sponzorirani članak)

Vijest o nikad većem i nikad boljem zagrebačkom Adventu je obišla i Hrvatsku i svijet i manje više nam je svima već dobro poznato koji su gastronomski specijaliteti „must try“, kao i na kojim se kućicama jedu najbolje fritule, na kojima kobasice, a koje su kućice pak idealan izbor za zaliti sve to kuhanim vinom (ili od ove godine kuhanim ginom, ako ste u tom timu)...

Još samo trebamo to sve potkrijepiti dobrim foto materijalima na društvenim mrežama, jer ako je slušati onu dobru staru „ako nije na internetu, nije se ni dogodilo“, onda je to zaista nužnost. Šalu na stranu, šteta bi bila obići zagrebački Advent koji je zaista nikad ljepši i u kojem je svaki kutak s ukusom dekoriran i pomno osmišljen, a da nemamo neku trajnu uspomenu na njega. O najboljim germknedlama možemo pričati generacijama, mogu nam vjerovati na riječ i ne moraju... Ali najljepši Advent u Europi im uvijek možemo pokazati i dočarati dobrim fotografijama.

A za dobru fotografiju nam trebaju dvije stvari: mobitel s dobrom kamerom i dobro mjesto za fotografiranje. Zato sam ja uzela u ruke Nokiju 7.1, koja je savršeni saveznik u ovakvoj jednoj avanturi s obzirom na svoju dvostruku stražnju kameru i prednju kamerom  (i to širokokutnu, molim lijepo). Kako sam u rukama imala zmaja od mobitela čija kamera ima dual-sight opciju, ili laičkim jezikom rečeno: opciju da paralelno rade prednja i stražnja kamera, odlučila sam vam o cijeloj priči snimiti vlog.

Što se onog drugog uvjeta za savršenu fotografiju tiče, uputila sam se u obilazak zagrebačkog Adventa ne bih li pronašla savršeno mjesto za fotografiranje, ili možda bolje da kažem – krenula sam u lov za savršenim, fotogeničnim, instagramičnim lokacijama od kojih ti zastane dah. Onim lokacijama koje vidiš kod najcool cura koje pratiš po Instagramu, ali ti je svaki put neugodno povlačiti ih za rukav i ispitivati „a gdje je to“.

Usred silnog fotkanja, otkrila sam i da Nokia, osim za video ima i dvostruki foto mod - 'Bothie'. To vam je k'o selfie, samo - dvostruko bolje. Osoba koja te fotka više neće biti u sjeni, već ćete u bothieju biti oboje. Ili, ako soliraš, ovako:

Nikakva suvišna pitanja ove godine ti ne trebaju, samo klikni play na priču koju sam ti snimila, uđi sa mnom u čaroliju apsolutno najljepšeg Adventa na svijetu (a možda i šire), izaberi sebi omiljena mjesta i zatrpaj društvene mreže savršenim blagdanskim fotografijama. Ove godine drugima od tvojih fotki zastaje dah!

O autorici:


Radijska voditeljica. Pa malo televizijska voditeljica. Nesuđena glumica. PR managerica. Negdje duboko djevojčica. Na vani frajerica. U duši spisateljica. Poeta. Hodajući kaos. Igračica riječima koje skuplja u glavi dok ne postane tijesno. Kad tamo postane tijesno, onda nastane Ruž & Ružmarin. Osim na blogu, pratiti me možete i na Facebooku

Družimo se, čitamo se, volimo se! Bez granica.

Powered by:
Message