Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vjera je najmoćnija sila svijeta i ne, to nema veze s religijom

Kada biste samo vjerovali i nikada posumnjali da nije moguće, tada bi se ostvarilo ono što želite. U mom životu vjera igra jako veliku ulogu. Zahvaljujući vjeri, uspjela sam u svemu što sam istinski željela.

Autor Marina Zdešić / Aura Ljubavi

Ne govorim o vjeri koja ima veze s religijom, nego vjeri koja postoji duboko u vašem srcu. Nikada nisam bila obično dijete s bezbrižnim djetinjstvom. Doživjela sam automobilsku nesreću i veoma teške posljedice. Bio mi je oštećen živac.

Što to znači? Sa svojih šest i pol godina nisam mogla sama otići na WC. Bila sam kod svoje bake na moru. Jedina situacija koje se sjećam kada sam bila u teškom stanju. Pamtim taj trenutak kao da je bilo danas. Tresla sam se kao šiba, nisam sama mogla napraviti 3 metra do kupaonice.

I stigla sam jer nikada nisam prestala vjerovati da ja to mogu.

U sjećanju iz toga vremena ostale su mi bolnice, doktori i pločice. Sjećam se sivih ogromnih pločica. Moja najveća želja sa 7 godina bila je hodanje po ravnoj crti, nogom ispred noge. Kada bih krenula hodati, govorila sam sama sebi, mogu ja to, ja to mogu!

Foto: Photo by Štefan Štefančik on Unsplash

Padala sam. Kako je moguće padati dok hodaš, moguće je. Doktorica je stajala pored mene i uhvatila me za ruku kada bi počela gubiti ravnotežu. Prvi puta kada sam samostalno napravila točno tri koraka, moja doktorica je bila toliko sretna, govorila je bravo Marina, bravo. Imala je velike bijele zube i najveći osmijeh koji sam ikada vidjela.  Zauvijek će mi ostati u sjećanju.

Prolaskom vremena, svaki puta bi napravila sve više koraka, bližio se početak škole. Mislim da je bilo ljeto. Sunčano. Nikada neću zaboraviti taj dan, kada sam uspjela hodati nogom ispred noge cijelu dužinu prostorije bez gubljenja ravnoteže, bez stajanja. Doktorica je cijelo vrijeme govorila: "Bravo, bravo, još samo malo i stigla si do kraja". I stigla sam jer nikada nisam prestala vjerovati da ja to mogu.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

O autorici:


Zovem se Marina Zdešić. Suočila sam se hrpu izazova u životu, iz svakoga od njih sam izašla mnogo jača nego što sam ikada mogla zamisliti. Pretočila sam sve događaje u svom životu u lekcije i napravila od svega toga život vrijedan življenja.  Tako je nastao moj blog Aura ljubavi, koji se tako zove zbog ogromne ljubavi koju imam prema životu i svemu što me okružuje. Želim vas svojim blogom motivirati da nikada ne odustanete od onoga što želite i od prave ljubavi, jer prava ljubav postoji. Pratiti me možete i na YouTubeu, Instagramu i Facebooku

Message