Obavijesti

Kolumne

Vjera je najmoćnija sila svijeta i ne, to nema veze s religijom

Vjera je najmoćnija sila svijeta i ne, to nema veze s religijom
1

Kada biste samo vjerovali i nikada posumnjali da nije moguće, tada bi se ostvarilo ono što želite. U mom životu vjera igra jako veliku ulogu. Zahvaljujući vjeri, uspjela sam u svemu što sam istinski željela.

VIDEO

Ne govorim o vjeri koja ima veze s religijom, nego vjeri koja postoji duboko u vašem srcu. Nikada nisam bila obično dijete s bezbrižnim djetinjstvom. Doživjela sam automobilsku nesreću i veoma teške posljedice. Bio mi je oštećen živac.

Što to znači? Sa svojih šest i pol godina nisam mogla sama otići na WC. Bila sam kod svoje bake na moru. Jedina situacija koje se sjećam kada sam bila u teškom stanju. Pamtim taj trenutak kao da je bilo danas. Tresla sam se kao šiba, nisam sama mogla napraviti 3 metra do kupaonice.

I stigla sam jer nikada nisam prestala vjerovati da ja to mogu.

U sjećanju iz toga vremena ostale su mi bolnice, doktori i pločice. Sjećam se sivih ogromnih pločica. Moja najveća želja sa 7 godina bila je hodanje po ravnoj crti, nogom ispred noge. Kada bih krenula hodati, govorila sam sama sebi, mogu ja to, ja to mogu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Padala sam. Kako je moguće padati dok hodaš, moguće je. Doktorica je stajala pored mene i uhvatila me za ruku kada bi počela gubiti ravnotežu. Prvi puta kada sam samostalno napravila točno tri koraka, moja doktorica je bila toliko sretna, govorila je bravo Marina, bravo. Imala je velike bijele zube i najveći osmijeh koji sam ikada vidjela.  Zauvijek će mi ostati u sjećanju.

Prolaskom vremena, svaki puta bi napravila sve više koraka, bližio se početak škole. Mislim da je bilo ljeto. Sunčano. Nikada neću zaboraviti taj dan, kada sam uspjela hodati nogom ispred noge cijelu dužinu prostorije bez gubljenja ravnoteže, bez stajanja. Doktorica je cijelo vrijeme govorila: "Bravo, bravo, još samo malo i stigla si do kraja". I stigla sam jer nikada nisam prestala vjerovati da ja to mogu.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

O autorici:


Zovem se Marina Zdešić. Suočila sam se hrpu izazova u životu, iz svakoga od njih sam izašla mnogo jača nego što sam ikada mogla zamisliti. Pretočila sam sve događaje u svom životu u lekcije i napravila od svega toga život vrijedan življenja.  Tako je nastao moj blog Aura ljubavi, koji se tako zove zbog ogromne ljubavi koju imam prema životu i svemu što me okružuje. Želim vas svojim blogom motivirati da nikada ne odustanete od onoga što želite i od prave ljubavi, jer prava ljubav postoji. Pratiti me možete i na YouTubeu, Instagramu i Facebooku

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang