Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

BOLD® - pravi koktel strasti za jačanje muške potencije

BOLD® je učinkoviti proizvod za jačanje libida i održavanje erekcije koji je radi svog prirodnog sastava dostupan u svim ljekarnama bez recepta.

BOLD
Foto: BOLD

U svim ljekarnama odnedavno je dostupan novi, potpuno prirodni proizvod za jačanje muške potencije – BOLD®. Riječ je o učinkovitom proizvodu za jačanje libida i održavanje erekcije koji je radi svog prirodnog sastava dostupan u svim ljekarnama bez recepta.

BOLD® je biljni, 100% prirodni dodatak prehrani čija jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata povećava sposobnost muškarca da postigne i održi erekciju kao rezultat poboljšane cirkulacije i protoka krvi kroz krvne žile.
Upravo biljno podrijetlo svih sastojaka čine BOLD® sigurnim za uporabu zbog čega je dostupan u svim ljekarnama, bez recepta.

BOLD® ne djeluje blagotvorno samo na svog konzumenta već i na osobu koja konzumira tog istog konzumenta jer pored snažne i dugotrajne erekcije on povećava libido i seksualnu moć što rezultira boljom seksualnom izvedbom, a to će pasivni korisnici BOLDA itekako znati cijeniti.

BOLD® je pogodan za povremenu ili svakodnevnu upotrebu. Potrebno je uzeti 1 tabletu s čašom  vode otprilike 45 minuta prije intimnog odnosa. 

Onima koji žele znati više sigurno će biti zanimljiv i sastav ovog prirodnog afrodizijaka:
Tribulus ili babin zub drevna je biljka s potvrđenim blagotvornim učinkom na erektilnu funkciju, a za drugi sastojak - Epimedium, dovoljno je znati kako je u narodu poznatiji kao "Trava uspaljenog jarca". Tu je i još jedan afrodizijak - Muira puama, a dodatak Ginsenga i Ginkgo biloba čine BOLD® pravim koktelom strasti.

Više informacija na www.bold.hr.

Message