Komentari 0

Čitaj tri mjeseca 24sata PLUS+ za 24 kune: Kupi Ljetni pristup

Čitaj tri mjeseca 24sata PLUS+ za 24 kune: Kupi Ljetni pristup

Ljeto je vrijeme za vruće ljetne akcije. Sada možeš kupiti tri mjeseca PLUS+ pristupa za ukupno 24kn. Plaža, piće i PLUS+ su sve što trebaš za bezbrižno ljetovanje.

Svi čitatelji koji do sada nisu kupili neki od PLUS+ pristupa sada mogu iskoristiti promotivnu pogodnost i kupiti "Ljetni pristup" 24sata za  ukupno 24 kune prva 3 mjeseca. Platiš sada 24 kune i čitaš 3 mjeseca PLUS+ neograničeno. Nakon isteka promotivnog perioda naplaćuje se redovita cijena od 29 kune mjesečno.

Uz najbolji svakodnevni sadržaj, čitateljima smo ponudili i dodatni PLUS+ sadržaj. Odaziv čitatelja koji su nas odlučili podržati je nevjerojatan i na tome im zahvaljujemo. 
 
PLUS+ je pretplata na dodatni sadržaj na portalu 24sata s kojom ostvarujete neograničeni pristup portalu, mogućnost neograničenog pristupa enigmatskom sadržaju (sudoku i križaljke) i bolje iskustvo portala uz minimalan prikaz oglasa. Svi naši pretplatnici imaju priliku osvajati i vrijedne nagrade, tako smo nedavno podijelili nevjerojatan Hisense Laser TV vrijedan 39.999,00 kn. Uskoro pripremamo i nove nagradne igre u kojima će moći sudjelovati isključivo PLUS+ pretplatnici. 

Naši PLUS+ članci do sada su ostvarili preko 17 milijuna otvaranja što dovoljno govori o interesu za kvalitetne i zanimljive priče. Naši novinari Ivan Pandžić i Denisu Mahmutović u međuvremenu su osvojili prestižne nagrade HND-a za istraživačko i internetsko novinarstvo. Ivan Pandžić proglašen je i novinarom godine.

Sada je prilika da ostvarite neograničeni pristup portalu uz promotivnu pogodnost. Klikni na donji link i uživaj u 24sata PLUS+ sadržaju!

KUPI LJETNI PRISTUP 3 MJESECA ZA UKUPNO 24KN